Pošlji povpraševanje

Križarjenje po Sredozemlju je čudovita izkušnja za vse življenje

Križarjenje po Sredozemlju vabi k raziskovanju čudovitih krajev in uživanju na prostornih palubah. Zakaj si enkrat ne bi privoščili drugačnih počitnic? Pozabite na kamp ali apartma, v katerega hodite vsako leto znova, naj bo tokrat potovanje zares nepozabno. Če se zanimate za križarjenje po Sredozemlju ali po Dalmaciji, pridite v turistično agencijo Sajko, kjer nudimo zares bogato izbiro križarjenj. Danes je to lahko to tudi zelo luksuzno počitnikovanje z all inclusive izbiro. Poiščite svoje idelano križarjenje z našo pomočjo.

Križarjenje po Sredozemlju zajema kulturno bogate države in prelepo naravo

Sredozemlje ali Mediteran zajema regijo okoli Sredozemskega morje, ki je idealen za križarjenja. Med evropskimi državami gre za Španijo, Francijo, Italijo, Hrvaško, pa vse do Albanije in Grčije, med afriškimi državami, ki so prav tako zelo zanimive za raziskovanje, pa so to na primer Egipt, Tunizija in Maroko. Različna križarjenja nudijo kombinacije različnih držav, otokov in narodnih parkov, ki jih lahko doživite na najlepši način. V kratkem času imate možnost opazovati raznolike kulture ter spreminjanje lokalne flore in faune.

Križarjenje po Sredozemlju

Križarjenje po Jadranu, Dalmaciji – doživetje hrvaških biserov

Izvrstna smer za križarjenje sta tudi Jadran in Dalmacija. Tam je doma najčistejše in najlepše morje v Evropi, na relativno ozkem geografskem prostoru pa najdete čudovita obmorska mesteca, kjer boste uživali v odlični hrani, pristnem dalmatinskem vzdušju, nakupovanju v uličnih trgovinah in seveda tudi skoku v morje. V samo enem tednu lahko obiščete najlepše hrvaške kraje. V mislih imamo Split, Hvar, Mljet, Dubrovnik, Korčulo, Brač, Trogir ... Zares veliko število krasnih otrokov in mest. Tudi če ostanete bližje, na Jadranu, vas tam čakajo lepi kraji kot so Opatija, Krk, Rab, Lošinj, Cres. Hrvaška dokazuje, da res ni treba daleč, da lahko izkusite prvovrstni morski turizem. Preverite torej ponudbo za križarjenje po Dalmaciji in doživite Hrvaško tudi iz morja.

Več o križarjenju po Dalmaciji

Zakaj mora vsak vsaj enkrat v življenju na potovanje s križarko

Križarjenja so čedalje bolj popularna oblika potovanj in veliko je razlogov, zakaj je temu tako. Ena največjih prednosti je, da lahko v kratkem času vidite maksimalno veliko in se pri tem ne obremenjujete z logistiko potovanja. Vsak dan je lahko drugačna dogodivščina. Na križarkah se najde nekaj za vsak okus, pa če vam paše žur, poležavanje ali dobra hrana. Takšno potovanje je primerno skozi vse leto, poleg tega pa ni prav nič naporno. Vaša kabina bo vaše udobje, ne bo vsakodnevnega pakiranja, vožnje, stresa. Mladoporočenci, prijatelji, upokojenci, samski  - vsakdo lahko postane del te čudovite karavane! Pa ne pozabite na večerno obleko za kapitanovo večerjo.

Križarjenje po Dalmaciji

Neskončne možnosti zabave velikih križark

Ne samo, da je veliko križarjen narejenih po tako imenovanem all inclusive sistemu, na teh velikankah vas čaka ogromno razvajanja in zabave. Vrhunska kulinarika, športne aktivnosti (proge za rolanje, golf ...), vodne aktivnosti (bazeni, tobogani), običajen in tudi 4D kino, wellness in spa centri, nakupovanje, večerne predstave, diskoteke ... Možnosti zabave so praktično neomejene. Na križarjenju po Sredozemlju ali po Dalmaciji vam nikakor ne more biti dolgčas, saj imate tudi v vmesnem času, ko se premikate do nove destinacije, vedno kaj početi. Če ste radi aktivni ali pa počitnice raje izkoristite samo za sproščanje in nastavljanje soncu – za vsakogar se kaj najde. Križarjenja so tako odličen način potovanja za samske, ki lahko spoznajo veliko novih ljudi, za pare, ki radi uživajo v romantičnih sončnih zahodih na morju, pa tudi za družine, saj otrokom nikoli ne zmanjka novih idej za raziskovanje. Preverite ponudbo zanimivih evropskih križarjenj poleti in jeseni pri Sajko turizmu, kjer bomo našli najbolj optimalno potovanje za vas. Če želite še letos uživatii po Jadranu ali pa po širnem Sredozemlju, se nam hitro oglasite. Komaj čakamo, da vam zaželimo »Bon Voyage!«.

Več o rižarjenju all inclusive

0
 Advanced issues found