Cev za vodo - gibljiva je zelo fleksibilna, primerna za različne aplikacije


Cev za vodo najdemo v čisto vsakem gospodinjstvu. Fleksibilni cevi pravimo še gibka ali gibljiva, njena glavna prednost pa je, da je maksimalno prilagodljiva, kar pomeni, da jo je mogoče uporabiti pri različnih vrstah aplikacij. Odporna je proti lomljenju, pokanju in mehanskim poškodbam pri nameščanju, brez skrbi pa jo upogibamo od 0 pa vse tja do 130°. Zaradi širokega področja uporabe cev za vodo uvrščamo med osnovno hidravlično opremo oziroma opremo za vodovodne inštalacije. Samo pomislite, kje vse jo lahko v tem trenutku najdete v domačem gospodinjstvu - brez nje ne bi mogli delovati bojler, grelnik, odtok, vodovodne instalacije, kanalizacije in drugi sistemi v gospodinjstvu. Zaradi širokega področja uporabe in pestre ponudbe na trgu je zelo pomembno, da izberemo kvalitetno gibljivo cev za vodo. Izbirajte tudi med spiralno in pocinkano. V podjetju S3C na vas že čaka ugoden cenik.

OGLEJTE SI GUMIJASTO CEV ZA GORIVO


Gibljiva cev za vodo - izbirajte med dimenzijami, barvami in dolžinami

Prav široko področje uporabe zahteva, da so na trgu na voljo različne dimenzije. Pri nas vam prav tako nudimo najrazličnejše barve, vse cevi za vodo iz naše ponudbe pa imajo zaradi izdelave iz kakovostnih materialov dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da vam je trajnost proizvoda zagotovljena. Svetujemo vam, da jo izberete glede na namen uporabe, pri čemer se za nasvete obrnite na nas - za strokovne nasvete, pomoč in svetovanje smo vam vedno na voljo. Obenem vas bomo seznanili še s cenikom, ki smo ga pripravili za vas- ne pozabite, da ste pri nas vedno deležni visoke kvalitete in ugodnega cenika cevi za vodo.

Gibljiva/gibka cev za vodoKvalitetna cev za vodo


Iz kakšnih materialov so izdelane spiralne cevi za vodo?

Cevi za vodo so izdelane iz zelo različnih materialov, katerega bomo izbrali, pa je odvisno od namena uporabe. Tako so lahko jeklene, kovinske, kovinske brezšivne, termoplastične, poliamidne, gumene, inox gibljive in teflonske. Pri tem je pomembno le, da izberemo tisti material, ki kar najbolj ustreza namenu uporabe. Gibljive spiralne je mogoče uporabiti za zaščito električnih prevodnikov ali telekomunikacijskih kablov, v industriji in tam, kjer nam način polaganja omogoča njihovo uporabo. Primerne so za pnevmatske sisteme, za sisteme za naoljevanje in za druge sisteme. Res je, cevi za vodo so danes nepogrešljiv pripomoček.


Zakaj bi cev za vodo kupili pri nas?

Če na trgu obstaja toliko ponudnikov, zakaj bi gibljivo cev za vodo kupili prav pri nas? Ker je podjetje S3C podjetje z jasno začrtano vizijo, strategijo in cilji. Naš cilj je ponuditi našim kupcem hitro dobavo kakovostnih izdelkov v Evropi in v svetu uveljavljenih proizvajalcev, kar velja tudi za pocinkane cevi in druge cevi za vodo. Na naši spletni strani boste našli vse tehnične podatke o izbranih izdelkih, ki vam jih hitro dobavimo (večina jih je že na zalogi), poleg tega pa vam jih dostavimo na dom. Pripravili smo konkurenčne cene, saj želimo našim strankam ponuditi le najboljše. Pri nas so vam na voljo še drugi izdelki s področja industrijske pnevmatike in hidravlike. Potrebam naših strank se zelo radi prilagodimo, poleg tega pa smo v stalnem stiku z našimi kupci.


Poleg cevi za vodo preverite še ostalo ponudbo

Gibljive cevi za vodo predstavljajo le del naše ponudbe. Celotno ponudbo si oglejte v katalogu - na zalogi imamo trenutno več kot 120.000 različnih artiklov, zato vam bomo prihranili čas, ki bi ga sicer porabili z iskanjem želenega izdelka po različnih trgovinah. Sedaj lahko dobite vse na enem mestu in to po konkurenčni ceni. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki in po e-pošti, zato nas lahko kadar koli kontaktirate in si zagotovite odgovore na vsa vaša vprašanja.

NUDIMO TUDI PNEVMATSKE CEVI