Že 25 let smo specialisti za vse vrste kuhinj, tudi za kuhinje po meri

V podjetju Prevc vam s četrt stoletja izkušenj pomagamo do sanjske nove kuhinje, ki je lahko ena izmed naših standardiziranih kuhinj ali izbor izmed kuhinj po meri. Vse več ljudi spoznava, da je pripravljanje in uživanje hrane ena redkih priložnosti, da se družina zbere in pogovori, ali da je to kraj, kjer se srečujejo s prijatelji. Zato je z novodobnimi oblikovalskimi trendi tudi kuhinjam, po meri ali standardiziranim, namenjena ustrezna pozornost. Vsakovrstni trendi in tendence so raznoliki, pomembno pa je, da pri vsaki izbiri upoštevate ravnotežje med kvaliteto in ceno. V naši ponudbi, ki jo vedno znova potrjuje zvestoba številnih strank, najdete najkvalitetnejše modele kuhinj po meri iz najkakovostnejših materialov.

Nudimo tudi možnost izrisa kuhinje >>

Nekaterim so všeč minimalistične, spet drugim masivne kuhinje

Slovenci imamo še vedno radi lesene, masivne kuhinje po meri, z naravnim pridihom. So pa vedno bolj priljubljene tudi minimalistične, bolj stilizirane kuhinje. Vedno več je tudi kovinskih in keramičnih dekorjev, lahko pa vašemu prostoru za kuhanje dodajo bolj plemenit pridih. Če prisegate na masivne materiale, boste morda tudi želeli pridati elemente marmorja, lesa in kamna, ki so še vedno pogosti na delovnih površinah in pultih. Ko se odločate za barve, izberite manj sijoče odtenke, saj se madeži manj vidijo. V naši ponudbi najdete kuhinje znanih proizvajalcev Alples in Dankuchen, kjer so možnosti kombinacij skoraj neomejene. Še vedno ne pojenja priljubljenost masivnih kuhinj in kuhinj po meri brez ročajev. Novi elegantni sprednji deli, vse bolj izpopolnjene tehnične rešitve in učinkovita zaščita delovnih površin pa še krepijo ta trend. Celo električni aparati in elementi se lahko skrijejo za sprednjimi deli omar in tako res nastane vtis modernosti in elegance.

Alples kuhinje po meri

Naši strokovnjaki vam svetujejo glede kuhinjske opreme in uporabnih idej za kuhinjo

Podjetje Prevc je že 25 let vodilno na področju prodaje in zastopništva priznanih svetovnih znamk pohištvenih proizvajalcev. Smo tudi eni tistih, ki vam pohištvo pripeljemo in zmontiramo. Naši oblikovalci in partnerji sledijo trendom oblikovanja in postrežejo z uporabnimi idejami za kuhinjo ali predlogi glede kuhinjske opreme. Smo na tekočem glede smernic in največjih prodajnih hitov, pri čemer pa vedno poudarjamo kakovost in ceno. Slovenija je bogata z lesom, in to tradicijo spoštujemo tudi v našem vsakodnevnem delu, kjer je zaupanje strank naš največji kompliment. Prodajamo tudi drugo pohištvo, ne le kuhinje, po meri ali iz proizvodnje znanih znamk.

Vsi modeli in barve kuhinj iz naše ponudbe so na naši spletni strani

Na spletni strani www.prevc.si vam predstavljamo celovito ponudbo vsega pohištva, tudi modele in barve kuhinj ter dnevnih sob. Letos je pomemben kuhinjski trend še vedno spajanje kuhinje in bivalnega prostora. Številni ponudniki pohištva tako ponujajo omare in police, ki se lahko uvrstijo tako v kuhinjski kot dnevni prostor in niso strogo omejeni zgolj na en namen uporabe. V smislu modernega načina življenja je ta povezava namenjena temu, da se ustvari skladen življenjski koncept, namenjen druženju in skupnemu bivanju, s ponavljajočimi se elementi, barvami in oblikami. Kuhinja tako postaja nekakšno središče družinskega življenja. Kuhinja tako lahko postane koktajl bar ali dnevna soba, kar s pridom izkoriščajo tako družinski člani kot prijatelji. Preverite našo ponudbo na spletni strani in se nam oglasite. Pripravili vam bomo pregled naših artiklov, ki ustrezajo vašim potrebam in možnostim ter vam predlagali najbolj ugodno in pripravno kuhinjo za vaše zahteve. Na voljo smo vam prek telefona, elektronske pošte ali osebno v naših dveh razstavnih salonih.

Ideje za barve v kuhinji