Pošlji povpraševanje

Kuhinje po meri so narejene iz različnih vrst visoko kvalitetnega lesa

Kuhinje po meri, ki jih izdelujejo v podjetju Mizarstvo Avbelj, so najpogostejša izbira kupcev, ki želijo imeti unikatno pohištvo ali pa morajo opremiti prostor nestandardnih dimenzij in oblik. V obeh primerih je izdelava po meri najbolj smiselna odločitev. Nakup nove kuhinje po meri poteka tako, da s stranko najprej opravijo razgovor, s katerim ugotovijo kakšne so njihove želje in potrebe. Pri odločitvi jim pomagajo z nasveti in predlogi, ki so plod dolgoletnih izkušenj. Naslednji korak je računalniški izris, ki je virtualna slika vrhunske kuhinje po meri.

izdelava-kuhinje-po-meri

Ker izris omogoča lažjo predstavo postavitve elementov, je posledično tudi lažje narediti kakršnekoli spremembe, ki niso bile pričakovane. Sledi izdelava pohištva, ki se prične z izbiro lesa. Uporabljajo kvaliteten les smreke, hrasta, javorja, češnje in oreha. Vsaka vrsta lesa ima svoje karakteristike, ki dajejo končnim izdelkom unikaten izgled. Obdelava lesa je sestavljena iz različnih postopkov kot so žaganje, skobljanje, brušenje in finalna obdelava.

Za končno obdelavo površin uporabljajo naravne produkte kot so voski, olja, barve na vodni osnovi in različne lake. Ko je izdelava kuhinje po meri končana, sledi dostava na strankin dom in montaža. Za estetski končni izgled pohištva in njegovo funkcionalnost mora biti montaža izvedena strokovno in kakovostno.


Kvalitetne kuhinje po meri v rustikalnem ali modernem izgledu

Rustikalna kuhinja po meri napolni prostor z občutkom domačnosti in topline. Običajno so izdelane iz masivnega lesa, možna pa je tudi kombinacija z iveralom. To pomeni, da so notranji deli omaric narejeni iz iverala, zunanji vidni deli pa iz masivnega lesa. Les, ki ga uporabljajo za izdelavo svojega pohištva je zelo kvaliteten in zato tudi vzdržljiv. Nekateri načini finalnih obdelav so beljenje z oljem, zaščita z voskom, barvanje z barvami na vodni osnovi. Vse obdelave dajo lesu poseben izgled, ki je unikaten.

vrhunske-kuhinje-po-meri

Nudijo tudi izdelavo modernega pohištva za kuhinje. Poleg masivnega lesa, uporabljajo tudi iveral, MDF - mediapan in ultrapas. Površinska obdelava je lahko oljena ali voskana z naravnimi olji ali pa je lakirana v sijajni, mat ali polmat izvedbi. Pulti oziroma delovne površine so iz masivnega lesa, granita, kerrocka in ultrapasa. Odpiralni sistemi, ki jih uporabljajo za vse kuhinje po meri, so visoko kakovostni. Znamke, ki jim zaupajo so Grass in Blum. Nudijo lahki tek, ki omogoča neslišno odpiranje in zapiranje omaric in predalov.

V svoji ponudbi imajo tudi različne svetlobne elemente, ki imajo tako praktično kot dekorativno funkcijo. LED svetila so zelo ekonomična, imajo pa zelo dobro svetilnost. Izdelava kuhinje po meri je zelo kompleksen postopek, saj je potrebno upoštevati kar nekaj faktorjev.


Poleg kuhinj po meri izdelujejo tudi vrhunsko pohištvo za ostale prostore

Pri opremljanju doma trenutni trendi narekujejo pohištvo, ki se med seboj barvno in stilsko ujema. V stanovanjih prevladujejo odprti dnevni prostori, ki so sestavljeni iz kuhinje, jedilnice in dnevne sobe. Zato je pomembno, da se oprema v vseh treh prostorih ujema. V podjetju izdelujejo namreč pohištvo za celoten dom.

To pomeni, da lahko poleg lepe kuhinje po meri, izdelajo tudi čudovito pohištvo za dnevno sobo, jedilnico, predsobo, spalnico, otroško sobo in celo za kopalnico. Tako bo prostor v stanovanju maksimalno izkoriščen, iz estetskega vidika pa bo vsa oprema skladna in izjemno vizualno privlačna.


Kakovostne in lepe kuhinje po meri vam izdelajo v različnih postavitvah

Kuhinje po meri izdelujejo v različnih postavitvah. Najmanjše so linearne postavitve, ki so najprimernejše za majhne in ozke prostore. Prilagodijo lahko višino, širino oziroma globino omaric, ki morajo biti funkcionalne in estetske. Kotne postavitve nudijo največ delovne površine in dober izkoristek prostora. V kuhinjah, kjer je na voljo dovolj prostora pa pride v poštev postavitev elementov v obliki črke U in čedalje bolj priljubljena postavitev z otokom.

Otok nudi veliko dodatne delovne površine, vanj pa je lahko vgrajeno pomivalno korito, kuhalna plošča, pečica, nudi pa lahko tudi obilo prostora za shranjevanje. Zelo pogosta je uporaba otoka v mansardnih stanovanjih, kjer se ga običajno namesti pod strešno okno, ki je vir dnevne svetlobe.

lepe-kuhinje-po-meri