Profesionalna izdelava in prodaja modernih kuhinj

Kuhinja velja za pomemben prostor našega doma, kjer se družimo, prehranjujemo in preživljamo velik del  našega časa.  Pri izbiri nove kuhinje moramo biti pozorni na njeno funkcionalnost ter estetski videz. Da bi se v njej počutili kar se da dobro je pomembno, da izberemo takšno, ki je prilagojena prostoru in našim potrebam. Poznamo veliko vrst in slogov kuhinj, od klasičnih, retro, podeželjskih pa vse do moderne vrste kuhinje.   

moderen videz kuhinje

Nove moderne kuhinje z vgradnimi gospodinjskimi aparati

Opremljanje prostora je zahtevna naloga, ki ima dolgoročne posledice, zato sta dober premislek in nasvet zelo zaželena. Če je izbira težka se lahko za posvet pozanimate v našem salon na Črtomirovi 11. v Mariboru. Naši strokovnjaki za izdelavo kuhinje vam bodo predstavili materiale, med katerimi lahko izbirate, rešitve, ki bodo povečale fleksibilnost prostora ter predstavili dekorativne elemente, ki jih imamo na voljo.

V podjetju Erjavec d.o.o. se navdušujemo nad modernimi, sodobnimi in funkcionalnimi kuhinjami, zasnovanih po merah vas in vašega doma. 

Na razvoj moderne kuhinje najbolj vplivajo naslednji dejavniki: razvoj tehnologije, odkritje novih materialov in vpliv energijskih virov.
kljub vsemu pa je moderna kuhinja opremljena z gospodinjskimi aparati, ki so pogosto popolnoma vgradni ali skriti za vrati (razen pečice). Je prostor zadnjih tehnoloških novosti, ki omogočajo lažje opravljanje delovnih nalog. Za popolno modernost so na voljo tudi vgrajeni gospodinjski aparati, ki izboljšajo izkušnjo le te.

Moderne kuhinje - moderna kuhinja

Moderne kuhinje - moderna kuhinja

Moderna kuhinja minimalističnega videza in velikih predalov


Moderne kuhinje vsebujejo minimalistični videz v slogu neomodernizma. Trendi, ki jih narekujejo moderne kuhinje so veliki predali, ki so zamenjali kuhinjske omarice s policami, značilne za klasične kuhinje. Moderna kuhinja je tako z velikimi predali, ki so poleg tega pogosto dopolnjeni z raznimi nosilci za posodo, prekati za pribor, posodami za kruh in podobnimi pripomočki, priljubljena zaradi svoje funkcionalnosti. Ena izmed pomembnejših izboljšav, ki jih nudi moderna kuhinja je vgradnja predalov z večjo nosilnostjo in mehkim zapiranjem. Poleg znanih horizontalno pomičnih predalov so se uveljavili tudi vertikalno pomični predali, nameščeni v zadnjem delu visečih omaric. Moderna kuhinja tako omogoča še lažjo dostopnost začimb in malih gospodinjskih aparatov, ki jih potrebujemo pri pripravi hrane.

Podjetje Erjavec d.o.o, ki s svojodolgoletno tradicijo in kakovostjo navdušuje stranke vam ponuja 3D izris, izdelavo in montažo  kuhinje po vaših željah.

Preverite tudi spletno ponudbokuhinj in ostalega pohištva za dom.