Nova moderna kuhinja za moderne tipe osebnosti


Moderna kuhinja z najsodobnejšimi gospodinjskimi aparati in minimalističnega videza. Za moderne posameznike je najprimernejša izbira primerne moderne kuhinje.

Moderna kuhinja -  moderne kuhinjeModerne kuhinje - moderna kuhinja


Nove moderne kuhinje z vgradnimi gospodinjskimi aparati


Uporabnikom moderne kuhinje je pomemben končni videz njihove moderne kuhinje. To sicer ne pomeni, da je funkcionalnost nepomembna, kljub vsemu pa je moderna kuhinja opremljena z gospodinjskimi aparati, ki so pogosto popolnoma vgradni ali skriti za vrati (razen pečice). Na razvoj moderne kuhinje najbolj vplivajo naslednji dejavniki: razvoj tehnologije, odkritje novih materialov in vpliv energijskih virov. Moderna kuhinja je prostor zadnjih tehnoloških novosti, ki omogočajo lažje opravljanje delovnih nalog. Za popolno modernost so na voljo tudi gospodinjski aparati Gorenje+, ki izboljšajo izkušnjo moderne kuhinje.

Moderne kuhinje - moderna kuhinjaModerne kuhinje - moderna kuhinja


Moderna kuhinja minimalističnega videza in velikih predalov


Moderne kuhinje vsebujejo minimalistični videz v slogu neomodernizma. Trendi, ki jih narekujejo moderne kuhinje so veliki predali, ki so zamenjali kuhinjske omarice s policami, značilne za klasične kuhinje. Moderna kuhinja je tako z velikimi predali, ki so poleg tega pogosto dopolnjeni z raznimi nosilci za posodo, prekati za pribor, posodami za kruh in podobnimi pripomočki, priljubljena zaradi svoje funkcionalnosti. Ena izmed pomembnejših izboljšav, ki jih nudi moderna kuhinja je vgradnja predalov z večjo nosilnostjo in mehkim zapiranjem. Poleg znanih horizontalno pomičnih predalov so se uveljavili tudi vertikalno pomični predali, nameščeni v zadnjem delu visečih omaric. Moderna kuhinja tako omogoča še lažjo dostopnost začimb in malih gospodinjskih aparatov, ki jih potrebujemo pri pripravi hrane.

Moderne kuhinje - moderna kuhinjaModerne kuhinje - moderna kuhinja

Kuhinje Erjavec | Moderna kuhinja in nove moderne kuhinje, povezave do naše spletne strani: