Ploščice imitacija lesa - ploščice za balkon

Ploščice imitacija lesa in mozaik so nepogrešljiv del vašega doma, saj z njimi ustvarimo prijeten ambient in okolje za bivanje. Talna keramika imitacija lesa je najbolj primerna za oblaganje prostorov in ostalih površin, saj si z njo zagotovimo lep izgled, dolgo življenjsko dobo, lahko vzdrževanje, odpornost, dobro prevodnost toplote in še več. Podjetje Kersan vam nudi visoko kvalitetne ploščice za balkon in ploščice imitacija lesa.

Talna keramika imitacija lesa za vsak dom

Naša ponudba zavzema:

  • ploščice za balkon,
  • sanitarno keramiko,
  • sanitarne armature,
  • kopalniško pohištvo,
  • hidromasažni sistem,
  • tuš kabine,
  • kopalniške dodatke,
  • 3D izris kopalnice.

Talne ploščice imitacija lesa so namenjene tako za notranjo kot za zunanjo uporabo, oskrbimo pa vas ob individualni gradnji in tudi ob gradnji večjih objektov. Ploščice imitacija lesa za zunanjo uporabo imajo dodatno zaščito pred vsemi vremenskimi pogoji, da lahko ohranijo lepoto in sijaj kljub vplivom vremenskih razmer. Ploščice za balkon so uporabljene za obleganje tal, fasade, bazenov, odlično pa popestrijo tudi zunanji izgled vaših vrtov ali druge zunanje površone. Najboljša izbira za zunanjo uporabo so ploščice Granitogres, saj so odporne na zmrzal in ne vpijajo vode. So trdnejše od glinenih ploščic in zato primerne tudi za prostore, kjer je veliko ljudi.

Ploščice imitacija lesa v KersanuPloščice v imitaciji lesa za balkon

Ploščice za balkon in za notranje prostore

Talna keramika imitacija lesa ali ploščice imitacija kamna so odlična izbira tudi za notranje prostore, predvsem kuhinje ali kopalnice. Naša izbira keramičnih ploščic je zelo obsežna in raznolika, na voljo imamo različne keramične ploščice, med njimi ploščice imitacija lesa, različnih oblik, dimenzij in barv ter kopalniško pohištvo po meri. V našem razstavno prodajnem salonu Kersan vam ob veliki izbiri razstavljenih ambientov, panojev in vzorcev, kopalnico ali kuhinjo izrišemo v 3D programu, s čimer vam pomagamo pri lažji vizualizaciji vaših prihodnjih prostorov in ploščic. Talna keramika imitacija lesa je pogosta izbira naših zadovoljnih kupcev, saj prinaša domače vzdušje in je moderna izbira za vaš dom. Vabljeni v naš salon Kersan, kjer si boste lahko izbrali ploščice imitacija lesa po vaši izbiri. Talna keramika imitacija lesa in vsa druga naša ponudba sta v našem salonu razstavljeni prav za vas.


Kersan | Ploščice imitacija lesa za domače vzdušje v vašem domu - povezave do naše spletne strani: