Atraktivne klasične ali mozaik ploščice za kopalnico in zunanje ploščice - imitacija lesa

Odločitev za klasične keramične ploščice za kuhinjo ali za kopalnico je pravilna tako iz vidika funkcionalnosti kot iz vidika estetike. Keramične ploščice za kuhinjo, kopalnico ali zunanje ploščice lepo popestrijo vaše notranje ali zunanje površine.

Mozaik ploščice za bolj zahtevne

Mozaik ploščice Zakaj bi bile vaše mozaik ploščice za kopalnico ali zunanje ploščice enakih dimenzij in barv? Stopite v korak s časom in navadne ploščice za kopalnico ali zunanje ploščice zamenjajte. Mozaik ploščice bodo dale vašemu domu pridih unikatnosti. Uporabite mozaik ploščice in vaša kopalnica bo dobila popolnoma novo podobo. Odločite se lahko za steklen ali keramičen mozaik ali pa izberete mozaik ploščice različnih velikosti in debelin. Vašim površinam bodo dale živahen videz. Mozaik je uporaben tudi za zunanje ploščice za teraso ali v bazenih.

Barvne mozaik ploščice za kopalnico in zunanje ploščice za boljše počutje

Mozaik ploščice za kopalnico ali zunanje ploščice lahko izberete v toplih barvah, kar bo blagodejno vplivalo na vaše počutje. Barvit mozaik vas bo navdal s pozitivno energijo. Vaše ploščice za kopalnico, keramične ploščice za kuhinjo ali zunanje keramične ploščice pa lahko popestrite tudi z različnimi dekorji ali bordurami več vrst vzorcev in barv. Keramično pohištvo Kersan vam nudi veliko izbiro barv za ploščice. Imitacija lesa pa bo navdušila tiste, ki prisegate na naravne barve.

Parket zamenjajte za ploščice, imitacija lesa na ploščicah je boljša izbira

Klasične stenske keramične ploščice za kuhinjo lahko dopolnite in se odločite za talne ploščice. Imitacija lesa vas bo zlahka prepričala in vaš parket bo postal preteklost. Odločite se za naše dovršene ploščice. Imitacija lesa, marmorja ali kamna vas bo zagotovo prepričala, da se boste odločili za ploščice. Imitacija lesa za keramične ploščice za stopnice, kuhinjo ali kopalnico bo dala vašemu domu naraven izgled. Tovrstne keramične ploščice za kopalnico in kopalniško pohištvo iz lesa ustvarijo čudovito naravno harmonijo.

Kersan d.o.o. - povezave do naše spletne strani: