Adaptacija kopalnic – zakaj je bolje izbrati izvedbo na ključ?

Adaptacija kopalnic je vznemirljiv podvig, vse od začetka, pa do konca. Rezultat spremeni enega najpomembnejših prostorov v vsakem domu. Vendar pa lastniki stanovanj med pričakovanjem svežega in posodobljenega videza, naletijo na nepričakovane izzive, ki jim pogosto prekrižajo načrte.

Adaptacija kopalnic zajema pogoste težave z vodovodnimi napeljavami, saj so velikokrat vgrajeni slabi materiali, ali pa je sama izdelava neprofesionalna. Vse to se pokaže, ko se dela že začnejo. Lahko, da boste presenečeni in bo potrebno zamenjati le nekaj cevi, včasih pa je treba zamenjati celoten sistem, kar se pozna pri času, stroških in ne nazadnje pri stresu stanovalcev.

Adaptacija kopalnic

Cena obnove kopalnice je pomemben dejavnik za vsakogar

Cena obnove kopalnice ne zajema le tistega kar je vidno, temveč lahko končne stroške dvignejo tudi komponente, ki so očem skrite. V starejših zgradbah pri nas, boste skoraj povsod naleteli na pocinkane ali svinčene vodovodne in odtočne cevi, ki jih je treba zamenjati s sodobnimi, PVC materiali.

Razlog za njihovo montažo pri gradnji ali adaptaciji kopalnic pred nekaj desetletji, so bile izjemno ugodne cene, pogosto pa je bilo mogoče na tržišču dobiti le cevi iz omenjenih materialov. Današnje PVC napeljave ne povzročajo rjavenja, korozije in kopičenja vodnega kamna, kar je razlog za slabši pretok vode ali celo za njeno onesnaženje, kljub temu so cenovno ugodne, vzdržljive in imajo dolgo življenjsko dobo.

Pri adaptaciji pa ni pomembna le cena obnove kopalnice, ampak je dobro izbrati kakovostne materiale ter predvsem izkušene izvajalce z dobrimi referencami. Priporočamo vam, da izberete izvedbo na ključ, ki ne bo le hitra prenova kopalnice, temveč bo tudi kvalitetna ter manj stresna, saj bodo za vsa dela poskrbeli strokovnjaki, prav tako bodo hitreje našli podizvajalce, če bo to potrebno.

Če mislite, da bo hitra prenova kopalnice še hitrejša, če se je boste lotili sami, razmislite o tem koliko imate izkušenj in če imate sploh dovolj znanja. Težave, ki se lahko pojavijo kasneje, če dela ne bodo izvedena pravilno, vas bodo mnogo bolj udarile po žepu, kot če bi izbrali prenovo na ključ.

Cena obnove kopalnice

Hitra prenova kopalnice s strokovnjaki, ki se znajdejo tudi v nepredvidenih situacijah

So pipe v vaši kopalnici polne vodnega kamna? Imate zastarelo vodovodno inštalacijo, v kateri voda zastaja? So začele odstopati ploščice ali nabrekati zidovi? Potem je skrajni čas za adaptacijo kopalnice. Prišli ste na pravo mesto, saj lahko v razstavno – prodajnem salonu našega podjetja Kersan d. o. o., najdete vse kar potrebujete.

HITRA PRENOVA KOPALNICE

Cena obnove kopalnice je poleg kuhinje, največji zalogaj pri renovaciji doma, vendar so kakovostni izdelki iz ponudbe cenovno zelo konkurenčni. Po svojih najboljših močeh se namreč trudimo, da so material in oprema na voljo po čim bolj dostopnih cenah, poleg tega pa ga izdelujejo poznani in zanesljivi proizvajalci, ki za kvaliteto tudi jamčijo.

Cena obnove kopalnice, se lahko zniža glede na količino nabavljenega materiala, ob večjih nakupih jo pogosto prilagodimo strankam, na voljo pa so vam tudi izdelki v akciji. Prepričani ste lahko, da vas bo naložba s svojo kvaliteto in estetskim videzom razveseljevala dolga leta.

Hitra prenova kopalnice

Kako poteka adaptacija kopalnice?

Vsaka adaptacija kopalnice se začne z ogledom in izdelavo načrta, kaj vse naj bi obsegala. Cena izvedbe se prikaže s predračunom, izdelanim na podlagi zbranih podatkov. Takoj, ko stranka načrt potrdi in je zbran ves potrebni material, se hitra prenova kopalnice lahko začne. Ta navadno traja od 3 do 7 dni, odvisno od obsega del.

Ker pa brez uporabe sanitarij ne gre, se pri vseh naročnikih dobri izvajalci še posebej potrudijo, da pohitijo kolikor je le mogoče. Običajno so zelo odprti za vse predloge naročnika, ko pa so stranke brez idej, so v veliko pomoč nepogrešljive izkušnje izurjenih in inovativnih mojstrov.

Adaptacija kopalnic

Cena obnove kopalnice je odvisna od obsega del

Že nekaj dni brez kopalnice je nadležnih, zato se je treba dobro organizirati in pripraviti vse potrebno, da se dela čim prej zaključijo. Čas trajanja je odvisen od tega ali se bodo prestavljale vodovodne ali električne napeljave, vključiti je treba čas odstranitve obstoječih talnih in stenskih oblog, sanitarne keramike in elementov pohištva. Na trajanje vpliva tudi potreba po izravnavi tal ali sten, čas, potreben za polaganje novih keramičnih ploščic, vgradnjo kopalne kadi ali tuš kabine ter nazadnje montažo novih pohištvenih elementov.

Če boste izbrali prenovo kopalnice na ključ, bodo dela izvedena do zadnje faze, vi pa jo boste lahko začeli uporabljati takoj.

Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran, kjer boste našli vse kar potrebujete. Na voljo so vam čudovite keramične ploščice v najrazličnejših izvedbah, sanitarna keramika, tuš kabine in kopalne kadi, različni kopalniški dodatki, radiatorji, sanitarne armature… Lahko pa si privoščite tudi hidromasažni sistem, ki vas bo razvajal kadar boste želeli. Pokličite nas če imate vprašanja, ali pa nas obiščite. Radi si bomo vzeli čas za vas.

Cena obnove kopalnice

vir: https://www.kersan.si/