Kopalniške kadi za razvajanje in osvežitev

V salonu Kersan so našim strankam na voljo raznovrstne keramične ploščice, ki so namenjene tako zunanjim kot notranjim prostorom, nudimo pa tudi vse ostalo, kar potrebujete za novo kopalnico: kopalniške kadi (kadi za kopanje in keramične tuš kadi), umivalnike, bideje, kopalniško pohištvo, hidromasažne sisteme, armature za kad in umivalnik in vse kopalniške dodatke. Sporočite nam vaše želje, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaša kopalnica lepa in elegantna. Oglejte si naše kopalniške kadi in ostalo ponudbo ter se na lastne oči prepričajte, da lahko kakovost in eleganco dobite tudi za ugodno ceno.

Elegantne in funkcionalne keramične tuš kadi

Po napornem dnevu ali pa že zjutraj - še preden se delovni dan začne - je prha nepogrešljiva. Nekateri ljudje se za sprostitev raje razvajajo z dolgim kopanjem v veliki kopalniški kadi , drugi prisegajo na hitro in osvežilno prhanje. V salonu Kersan lahko poskrbimo za oboje. Na voljo imamo večje kopalniške kadi, v katere se boste udobno zleknili in si privoščili sproščujočo kopel, pa tudi keramične tuš kadi in tuš kabine različnih oblik in velikosti, v katerih se boste hitro osvežili. Pri izbiri kopalniške kadi je treba upoštevati predvsem velikost kopalnice, zato se oglasite pri nas. Izdelali vam bomo 3D načrt in vašo kopalnico spremenili v kotiček za uživanje.

Kakovostna armatura za kad

Bolj kot pri kateri koli drugi stvari lahko rečemo, da je pri armaturi za kad ali umivalnik za kopalnico poleg njenega videza pomembna tudi kakovost izdelka. Ko izbirate kopalniške kadi ali keramične tuš kadi, morate seveda izbrati tudi ustrezno armaturo. V salonu Kersan vam ponujamo samo visoko kakovostne armature vrhunskih oblikovalcev in izdelovalcev iz Slovenije, Nemčije in Italije. Vse armature imajo 5-letno garancijo, kar zagotavlja, da je vaša armatura za kad res vrhunske kakovosti. Za popolno kopalnico dodajte vaši kopalniški kadi kakovostno armaturo, ki bo s svojim videzom dopolnila videz kopalnice.

Kersan | Kopalniške kadi, keramične tuš kadi, keramika - povezave do naše
spletne strani: