Kopalniške armature in ostala kopalniška opremaKopalniške armature Oioli

Opremljanje vsakega prostora je vredno temeljitega razmisleka, še posebno pa to velja za kopalnico. Kopalniške armature, ploščice, sanitarna keramika in ostala oprema naj bo resnično kakovostna, sicer boste dolgoročno plačali še veliko več, kot če bi se že pri nakupu na primer kopalniške armature odločili za bolj kakovostno možnost. Pri nekaterih stvareh se namreč pretirana varčnost ne obrestuje, predvsem zato, ker lahko za zelo ugodno ceno z nekaj truda najdete tudi izjemno kvalitetne armature za kopalnico. V salonu Kersan že vseskozi postavljamo kakovost na prvo mesto. Sodelujemo le z izjemnimi domačimi in tujimi proizvajalci, ki stojijo za kakovostjo svojih izdelkov.

 

Raznovrstne kopalniške armature

Ko se lotimo prenavljanja ali urejanja kopalnice, so navadno kopalniške armature zadnje, čemur se posvetimo. Veliko prej razmišljamo o keramičnih ploščicah, kopalniškem pohištvu, celo o sanitarni keramiki od umivalnikov do kadi in kabin za prhanje razmišljamo prej, kopalniške armature pa navadno izbiramo šele, ko je vsa ostala kopalniška oprema že izbrana. A armature za kopalnico so ravno tako pomemben sestavni del – ne le zaradi svojega videza, s katerim dopolnjujejo celoten prostor, temveč tudi zaradi svojega namena. V podjetju Kersan imamo na voljo kopalniške armature različnih proizvajalcev. Vse imajo 5-letno garancijo, rezervne dele zanje pa vam zagotavljamo še naslednjih 25 let.

 

Enoročne, dvoročne ali senzorske armature za kopalnico?Kopalniške armature Ritmonio

Pravzaprav je odločitev o izbiri kopalniške armature odvisna zgolj od vašega okusa. Bistveno je le to, da na prvo mesto postavite kakovost, vse ostalo so le podrobnosti, ki bodo vizualno polepšale vašo kopalnico. Za kopalniške armature, ki so na voljo v salonu Kersan, smo to storili že mi – izbrali smo le najbolj kvalitetne izdelovalce. Zdaj je vaša naloga le še ta, da si ogledate kopalniške armature in ostalo kopalniško opremo, ter zberete tisto, ki vam je najbolj po godu. Čeprav ves čas poudarjamo kakovost, so seveda ravno kopalniške armature tiste, ki dodajo piko na i videzu vaše kopalnice.

 

Kersan | Kopalniške armature, kopalniška oprema, armature za kopalnico – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 13a
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 564 14 99
01 564 14 98
Seznam fraz
kopalniške armature, kopalniška oprema, armature za kopalnico
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA