Prevajanje v angleščino naj opravijo najboljši prevajalci


Prevajanje v angleščino je za mnoge prevajalce bolj zahtevno kot prevajanje iz angleščine v slovenščino. Razlog, zakaj je za njih prevajanje v angleščino težje, pa ni v tem, da bi bila ta smer prevoda objektivno težja, ampak je problem v stopnji njihove usposobljenosti. Za vrhunskega prevajalca je namreč prevajanje v angleščino enako zahtevno kot prevajanje angleških besedil. Popolna usposobljenost prevajalca namreč ne pomeni le odličnega poznavanja jezika in tematike (poznavanje tematike je lahko ključno predvsem pri prevajanju strokovnih besedil), ampak tudi popolno poznavanje govorne mentalitete rojenih govorcev jezika, ki ga prevaja. To seveda pomeni tudi popolno poznavanje in razumevanje kulture tega govornega področja. V tem primeru torej prevajanje besedil iz slovenščine v angleščino ni prav nič težje kot obratna pot prevoda. Zanimivo je, da slabši prevajalci ceno prevajanja angleščina-slovenščina vrednotijo nižje kot obratno smer prevoda, ki jo zaračunavajo dražje. Pri nas je seveda ceno prevajanja angleščina-slovenščina in prevajanja v angleščino enaka, saj pri nas prevajajo le popolnoma usposobljeni prevajalci. Nudimo prevajanje in lektoriranje angleških in slovenskih besedil. Cena lektoriranja in prevajanja je pri nas ugodna.


Prevajanje v angleščinoPrevajanje v angleščino mora biti opravljeno ustrezno

Prevajanje besedil iz slovenščine v angleščino mora biti opravljeno s strani usposobljene osebe, saj bo uspešno le v tem primeru. Pri prevajanju besedil iz slovenščine v angleščino je namreč potrebno opraviti prenos pomena iz slovenskega jezika v angleški na tak način, da je prevod popolnoma kompatibilen z govorno oziroma jezikovno mentaliteto angleško govorečih. Sliši se enostavno in res je. Vendar je prevajanje v angleščino enostavno le v primeru, če ima prevajalec ustrezno usposobljenost in poznavanje. Če tega nima, prevajanja besedila iz slovenščine v angleščino nikakor ne more opraviti popolno.


Cena prevajanja angleščina-slovenščina pri nas zelo ugodna

Pri nas sta ceni prevajanja angleščina-slovenščina in prevajanja besedil iz slovenščine v angleščino izenačeni in ugodni. Cena prevajanja angleščina-slovenščina tako ni nižja, je pa zelo ugodna. V splošnem vam ponujamo razmeroma nizke cene lektoriranja in prevajanja. Ob tem pa sta naše prevajanje in lektoriranje na visokem kvalitetnem nivoju.

Jezicni-dohtar.si | Prevajanje v angleščino le najboljšim

Nudimo tudi kakovostno in ugodno storitev lektoriranja! Več tukaj: http://www.jezicni-dohtar.si/lektoriranje-diplomskih-nalog-ugodno