Prodaja rolerjev v trgovini B2MS: najboljši fitnes in hitrostni rolerji po ugodni ceni


Vas zanima, kje je najbolj ugodna prodaja rolerjev? V spletni trgovini B2MS vas čakajo najboljši rolerji. Poleg fitnes in hitrostnih rolerjev imamo tudi freestyle rolerje, nordijske rolerje, odločite pa se lahko tudi za nakup otroških rolerjev. Prodaja rolerjev pa poleg rolerjev vključuje tudi veliko izbiro dodatne opreme za rolerje.

Podjetje B2MS d.o.o. je mlado družinsko podjetje, ki je specializirano za prodajo športnih proizvodov, od rolerjev, drsalk, floorball opreme, longboardov, desk, skirojev, oblačil za športnike po naročilu, unikatnih športnih nogavic itd. V okviru svojega programa zastopamo naslednje blagovne: Tempish, Stateside Skates, Swiss barefoot. Celoten prodajni program obsega izdelke za otroke in odrasle, tako za rekreativno uporabo, zahtevne rekreativne športnike, kot tudi za profesionalne športnike. Pestra ponudba kakovostnih rezervnih delov iz našega prodajnega programa vam bo zagotovo pomagala pri tem, da bo vaša športna oprema pripravljena resnično brezhibno.

Fitnes rolerji

Prodaja rolerjev – izbira ustreznih rolerjev je še kako pomembna

Ko izbiramo rolerje, se moramo najprej odločiti za kateri stil rolanja jih potrebujemo. Konstrukcijske razlike rolerja se po uporabnosti razlikujejo v mnogem - najbolj očitne razlike so v obliki čevlja in podvozja ter številu, velikosti in trdoti koles.

Rolerji za začetnike so lahko bolj osnovni, narejeni s strani nekega manj znanega proizvajalca in tudi njihova cena je lahko precej nižja od tistih rolerjev, ki bodo primerni za bolj zahtevne športnike, ki bi že želeli poskusiti s kakšno akrobacijo.

Rolerji se razlikujejo tudi po tem, ali so namenjeni moškim, ženskam ali otrokom, pri čemer se rolerji za moške od ženskih rolerjev razlikujejo le po velikosti modela. Pri izbiri otroških rolerjev pa je najboljšo izbiro predstavljajo nastavljivi otroški rolerji, ki omogočajo natančno nastavitev velikosti.

Oglejte si ponudbo fitnes rolerjev


Prodaja rolerjev – fitnes rolerji najbolj razširjeni

Osnovna kategorija, iz katere so se razvile vse ostale, je fitnes. Rolerji za to kategorijo so zato tudi najbolj razširjeni; pogosto so prvi koraki izvedeni prav na takšnih rolerjih. Fitnes rolerji so praviloma udobni, čevelj je gibljiv in izdelan iz materialov, ki se prilagodijo stopalu. Zavezovanje čevlja je lahko klasično z vezalkami, lahko ga zapnemo z zaponkami, pri večini pa je kar kombinacija obojega. Obstajajo tudi rolerji, ki jih zavežemo že z enim samim potegom vrvice.

Koleščkov je običajno osem in so veliki od 76 do 110 mm. Ležaji so v najbolj prodajanih modelih vsaj ABEC5 ali ABEC7, v višjih cenovnih razredih pa najdemo tudi ležaje najvišjih kakovostnih nivojev. Podvozja so lahko plastična, aluminijasta, lesena, celo karbonska itd. K rolerju spada tudi zavora, ki jo, če nas moti, lahko odstranimo.

Prodaja rolerjev v spletni trgovini B2MS zajema kakovostne fitnes rolerje, ki se lahko pohvalijo z optimalnim spojem robustnosti in udobja. Na voljo so vam tako moški in ženski kot unisex fitnes rolerji. Med pestro izbiro možnosti boste zagotovo našli pravi model zase, ne glede na to, ali ste popolni začetniki ali pa nekdo, ki se s tem športom ukvarja že vrsto let. Z veseljem vam bomo pomagali pri tem, da izberete zares prave rolerje zase.

Hitrostni rolerji


Hitrostni rolerji so lahki in prožni ter se tesneje oprijemajo noge

Hitrostno rolanje se je začelo na navadnih rolerjih, potem pa se je razvilo v svojo športno disciplino in tako za njo potrebujemo tudi primerne rolerje. Hitrostni rolerji so rolerji, ki se tesneje oprijemajo noge, zraven tega pa so narejeni iz drugačnih materialov kot navadni rolerji. Hitrostni rolerji so navadno narejeni iz karbonskih vlaken, sam čevelj pa je narejen iz usnja. Tako dosežemo, da so rolerji lahki in hkrati zelo prožni in se lepo oprimejo noge, tekmovalcu pa nudijo dober odriv.

Več o hitrostnih rolerjih


Obiščite našo spletno stran in se prepričajte, da prodaja rolerjev še nikoli ni bila tako ugodna.

Vabljeni.