Skiroji - otroški in za odrasle, klasični ali freestyle

Skiroji nimajo starostne omejitve - primerni so tako za najmlajše kot za tiste, ki ostajate mladi po srcu. Seveda pa je tako otroški model kot tisti z večjo nosilnostjo na voljo v različnih izvedbah, zato morate pri nakupu upoštevati, kaj natančno pričakujete od uporabe, da izberete zares optimalne lastnosti. Če še nimate posebnih izkušenj, je pri tem seveda zelo dobrodošla pomoč strokovnjaka. Ta vam bo svetoval glede ustreznih dimenzij koles, stopalke, višine in dolžine krmila, gripa ter drugih lastnosti.

SkirojiOtroški skiro cena


Otroški skiro - prevozno sredstvo in zabaven pripomoček


Načeloma se skiroji ločijo v dve večji skupini - na tiste, ki so namenjeni predvsem za zabavo in izvajanje različnih trikov (t. i. freestyle modeli), in na tiste, ki jih nameravamo uporabljati kot prevozno sredstvo za lažje premagovanje krajših razdalj po mestu. Obstajajo pa seveda modeli, ki združujejo oboje. Če vas zanima otroški skiro, morate pri nakupu upoštevati predvsem otrokovo starost, višino in predhodne izkušnje. V spletni trgovini B2MS najdete tako otroški skiro za popolne začetnike kot freestyle modele, ki so izvrstni za učenje novih trikov, ki jemljejo sapo. Na voljo so posebne nastavljive izvedbe, ki rastejo skupaj z otrokom. Ne glede na to, za kateri otroški model se na koncu odločite, je zagotovljena popolna varnost. Vožnja bo udobna, obenem pa polna vznemirljivih doživetij.


Praktičen zložljiv skiro za odrasle in druge možnosti


Prepričani smo, da nismo nikoli zares prestari za skiro. Zato boste v naši ponudbi poleg otroških našli zložljiv skiro za odrasle, ki je kot nalašč za hitre opravke po mestu. S tem si prihranite čakanje v gneči, gorivo, iskanje in plačevanje parkirnega mesta ipd. Na cilju boste zelo hitro, obenem pa boste vmes poskrbeli še za malce rekreacije, za katero nam danes pogosto zmanjka časa. Zložljivi skiroji se sestavijo praktično v sekundi, nato pa jih preprosto odnesete s seboj. Tudi modeli, ki prenesejo večje obremenitve, so dovolj lahki, da to ne bo težava. Vas bolj kot klasični zanimajo freestyle skiroji? Naša ponudba vas ne bo razočarala. Še posebej dobra izbira je model BOSS II offroad proizvajalca Tempish. Primeren je za vožnjo po najrazličnejših terenih - po klancih, BMX-poteh, skateparkih, kolesarskih stezah itn. Izjemno močna konstrukcija poskrbi, da je primeren vse do teže 100 kilogramov.


Na voljo tudi vsi potrebni rezervni deli (skiro klasika ali freestyle)


Pozabili nismo niti na pestro paleto dodatne opreme. Na voljo so vam različna kolesa, vijaki, distančniki, zavore, objemke, grip trakovi, kljukice in drugi dodatni oziroma rezervni deli. Skiro z njimi povsem enostavno prilagodite svojim potrebam ali poskrbite za manjša popravila. Rezervni deli so primerni tako za klasične kot za freestyle modele različnih velikosti.


Kako izbrati pravi skiro, cena in druge informacije


Imate težave pri izbiri? Z veseljem vam pomagamo s strokovnim nasvetom in olajšamo vašo odločitev. Naše bogate izkušnje nam omogočajo, da vam priporočimo zares idealen skiro. Cena skiroja, ki vam jo lahko ponudimo, je zelo dostopna. Po ugodni ceni pa vam zagotovimo tudi mnoge druge kose kakovostne športne opreme in pripomočkov. V ponudbi vas med drugim čakajo kotalke, rolerji, drsalke za rekreacijo, hokej in umetnostno drsanje, deske (longboard in drugi tipi) ter vsa dodatna zaščitna oprema. Zastopamo uveljavljene znamke, kot so Tempish, Stateside Skates in Swiss barefoot. Na enem mestu združujemo raznoliko in kakovostno opremo, ki je primerna tako za začetnike in rekreativne športnike kot za profesionalce. Če bi želeli pred nakupom preizkusiti izdelke, za katere se zanimate, nas lahko obiščete v Kranju, natančneje na naslovu Sejmišče 2, kjer najdete naše skladišče in razstavni prostor. Podrobneje vam bomo predstavili lastnosti posameznih artiklov iz ponudbe in poskrbeli, da boste odšli z natanko tistim, kar potrebujete. Dobrodošli!

LONGBOARD SLOVENIJA

TEKMOVALNI ROLERJI