Zaščitna oprema in namen uporabe čelade za rolanje


Zaščitna oprema za rolanjeZaščitna oprema nam omogoča zagotavljanje najvišje stopnje varnosti tudi med izvajanjem našega najljubšega športa. Dejstvo je, da med izvajanjem športnih aktivnosti pogosto prihaja do takšnih ali drugačnih poškodb, katerim se lahko učinkovito izognemo z uporabo primerne zaščitne opreme. Je vaša najljubša aktivnost rolanje? Potem ste zagotovo pomislili na nakup čelade za rolanje, ki bo v primeru padca zaščitila glavo pred udarcem. Zaščitne čelade so v večini primerov sestavljene iz zunanjega dela, ki je plastični in notranjega dela, ki je običajno izdelan iz stiropora. Za lažjo in čvrsto pritrditev so del zaščitne čelade tudi pritrditveni trakovi. V podjetju B2MS boste našli vse, kar potrebujete za varno izvajanje športnih aktivnosti.

OGLEJTE SI ŠE PONUDBO ROLARJEV


Čelada za rolanje tudi za zaščito najmlajših

Čelada za rolanjeČelada za rolanje je pomemben del zaščitne opreme pri izvajanju priljubljenega športa, kot je rolanje, nad katerim so navdušeni tudi naši najmlajši. Pri nakupu čelade za rolanje smo pozorni predvsem na njeno velikost, ki mora ustrezati velikosti glave. Pritrditveni pašček naj bo prilagodljiv, saj mora biti namestitev oziroma pritrditev čvrsta. V podjetju B2MS vam nudimo zaščitno opremo za odrasle, pa tudi za otroke, ki bodo zagotovo navdušeni nad njenim dizajnom. In kadar gre za najmlajše, ne pozabimo, da sta tesno povezana tudi skiro in čelada.

NUDIMO TUDI SKIROJE


Zaščitna oprema za vsak šport

Zaščitna oprema je nedvomno pomemben del čisto vsakega športa. Ne glede na to, katerega boste izbrali, preverite ponudbo kvalitetne in cenovno ugodne zaščitne opreme za otroke in odrasle v podjetju B2MS. V naši ponudbi boste našli tudi čelade za floorball. Ob nakupu boste deležni pomoči in strokovnih nasvetov prijaznih prodajalcev. Vljudno vabljeni!

V naši ponudbi najdete tudi Penny board-e:https://www.vsi.si/b2ms/penny-board-slovenija