Pošlji povpraševanje

Freestyle skiro je vse popularnejši

V naši trgovini je zraven različnih modelov rolerjev, drsalk in kotalk možno kupiti tudi različne vrste skirojev.

Dan danes je vse bolj popularen freestyle skiro. Freestyle skiro je primeren za prosto vožnjo, kot tudi za vožnjo po U rampah in poligonih. Na voljo so vam tako freestyle skiroji za začetnike kot tudi profesionalni skiroji. S skirojem za izvajanjem trikov, ki je nekoliko bolj prožen, boste osvojili srca publike, pa tudi izvajanje trikov bo lažje in bolj varno. Ponujamo pa vam tudi otroški skiro, s katerim lahko razveselite vaše najmlajše.

KOTALKE

Ker pa je izvajanje trikov na skiroju nevarno, saj lahko pri učenju trikov pademo in se poškodujemo, vam v naši trgovini ponujamo zaščitno opremo. Odločite se lahko za nakup ščitnikov in zaščitne čelade. Ščitniki vas bodo ščitili pred odrgninami v primeru padcev, varni pa boste tudi pred podplutbami.

kolesa za skiroprofesionalni skiro

Kolesa za skiro

Ker se kolesa za skiro med vožnjo obrabljajo vam ponujamo tudi kolesa za skiro. Obraba koles za skiro je odvisna od več dejavnikov. Seveda je najpomembnejši dejavnik hitrost vožnje in pogostost zaviranja. Pomemben dejavnik pa je tudi podlaga po kateri vozimo in telesna teža posameznika.

ŽENSKI ROLERJI

Velika ponudba freestyle skirojev na naši spletni strani

Za več informacij in obširnejšo ponudbo obiščite našo spletno stran in se prepričajte o veliki ponudbi freestyle skirojev in drugih skirojev. V primeru vprašanj smo vam na voljo tudi po telefonu in e-mail naslovu. Seveda pa nas lahko obiščete tudi v naših poslovalnicah, kjer vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo ponudbo freetyle skirojev podrobno predstavila in vam svetovala kateri skiro je najprimernejši za vas. Zraven skirojev vas bo seznanila tudi z dodatno zaščitno opremo, ki je ob resnejši aktivnosti nujno potrebna. Pozanimate se lahko tudi o dodatni kolesih za skiro. Ne pozabite nas povprašati tudi o cenah skirojev. Preberite si tudi:http://www.b2ms.si/otroski-rolerji.html