Klasični skiroji za prevažanje ali skiro za trike? Izbira je vaša!

Skiroji so bili še nedolgo tega razumljeni predvsem kot nekakšna igrača za otroke, vendar pa je prišlo nato v kratkem času do velikih spremembe. Vse več ljudi različnih starosti je začelo spoznavati uporabnost tega pripomočka, kar je pripomoglo k pomembnemu napredku pri sami izdelavi.

Skiroji

Skiroji za rekreacijo, zabavo in kot prevozno sredstvo

V mestih se skiroji danes pogosto uporabljajo za prevažanje – na delo, po različnih opravkih itn. Običajno so dovolj lahki ali celo zložljivi, da jih je mogoče preprosto vzeti s seboj. Tako se vam ni treba ukvarjati s tem, ali boste našli ustrezno parkirno mesto za vozilo, ali bo avtobus spet zamujal, ali s tem, ali bo vaše kolo med vašo odsotnostjo premamilo tatove. Hkrati pa je to odlična priložnost, da v svoj vsakdan »skrijete« rekreacijo, za katero si sicer morda ne bi vzeli časa. Praktičnost in gibanje sta torej lahko združena z uporabo enega samega pripomočka. Seveda pa je tu nato še t. i. skiro za trike, ki se razlikuje od klasičnih, kot jih vsakodnevno srečujemo na ulicah. Običajno se uporablja v posebnih parkih oz. na prilagojenih, razgibanih površinah, ki so sicer priljubljene med rolkarji (t. i. skateparki).

Freestyle skiro za trike – izberite primernega za svoje sposobnosti

Če vas zanima nazadnje omenjeni podtip, torej skiro za trike, je pomembno, da poiščete pravi model za svoje trenutne sposobnosti. Vsakdo mora nekje začeti – in to, da je t. i. freestyle skiro nekaj, za kar ste se začeli zanimati šele pred kratkim, še ne pomeni, da ne morete z vztrajnostjo v relativno kratkem času močno napredovati. Vendar pa bo to mogoče le, če boste imeli na voljo pravo opremo, ki je primerna za začetnike. V tej fazi je pomembna predvsem stabilnost, saj boste le tako postopoma izpolnjevali svoje veščine. Kasneje, ko boste usvojili osnovne trike, pa po želji preidete k modelom za zahtevnejše uporabnike, ki vam bodo omogočali še bolj nora adrenalinska doživetja.

Slam skiroji

Oglejte si ponudbo

Slamm skiroji za skakanje oziroma najrazličnejše trike

Poleg klasičnih, kot se uporabljajo za vožnjo po mestu, vam je v spletni trgovini B2MS na voljo še freesytle skiro za skakanje. Izbirati je mogoče med različnimi modeli – od tistih za popolne začetnike, vključno z otroki, pa do modelov, ki so namenjeni najzahtevnejšim adrenalinskim navdušencem z obilo izkušnjami. Med zelo priljubljeno izbiro sodijo Slamm skiroji, ki se lahko pohvalijo z izjemno stabilno konstrukcijo in omogočanjem resnično optimalnega nadzora med uporabo, kar sta dve temeljni značilnosti, ki ju morajo imeti zares kakovostni skiroji za skakanje in druge trike. Na voljo so vam naslednji Slamm skiroji za trike: Urban VII Wrap, Urban VII Extreme, Mischief in Tantrum VII. Obiščite našo spletno trgovino, kjer so podrobneje predstavljene lastnosti posameznih modelov, kot so dimenzije deske, koles in krmila, vrsta držal oz. »gripov«, objemke, glave, vilice, zavore in ležajev ter maksimalna nosilnost.

več o tem

V ponudbi tudi rolerji, kotalke, drsalke, deske in oprema za floorball

Seveda pa skiro za trike in klasični še zdaleč nista edini možnosti, ki ju ponujamo svojim strankam. V naši spletni trgovini najdete pester nabor najrazličnejše športne opreme oz. pripomočkov. Tu so denimo rolerji različnih vrst – fitnes, tekmovalni, agressive, rolerji za inline hokej itn. Na voljo so modeli za odrasle in za otroke. Poleg tega vas v ponudbi čakajo še kotalke in drsalke, primerne za vse starosti in stopnje znanja. Pohvalimo se lahko še s pestrim naborom desk (skateboardov in longboardov) ter dodatne in zaščitne opreme za deskanje. Morda vas bo zanimala tudi naša oprema za floorball, šport, ki postaja v zadnjih letih vse bolj priljubljen. Ta med drugim zajema palice, žogice, loparčke, držala in čevlje. Povsem za konec pa naj omenimo še pestro izbiro pripomočkov za nogomet, košarko in namizni tenis. Vabljeni k obisku naše spletne trgovine!