V longborad trgovini predstavljamo pestro ponudbo različnih tipov longboardov


Longboard je kos športne opreme podoben skateboardu, vendar teh dveh izdelkov kljub njunim podobnostim nikakor ne moremo enačiti. Kot že ime pove je longboard daljši kot skateboard, prav tako pa je longboard dosegljiv v veliko različnih oblikah, barvah, velikostih in modelih nasploh. Longboardi se velikokrat uporabljajo za doseganje večjih hitrosti in pri tekmovalni vožnji po hribu navzdol. Večina longboard plošč meri od 84 do 150 centimetrov v dolžino in od 22,8 do 25,4 cm v širino.

V PONUDBI TUDI PENNY BOARDI


Kaj sestavlja tipičen longboard in kateri longboard je najbolje izbrati za vaše potrebe?

Tako kot skateboard je tudi plošča za longboard sestavljena iz pokrivala v obliki plošče, koles ter ogrodja. Plošča je lahko izdelana iz različnih materialov. Najpogosteje so plošče izdelane iz različnih vrst lesa, včasih se uporablja hrastov les, najdemo pa tudi longboarde izdelane iz bambusa ali javorja. Plošča je navadno premazana z gripom, ki služi temu, da čevlji med vožnjo ne zdrsnejo iz deske. Kolesa so na pokrov oz. na ploščo pritrjena s kovinskimi obračalniki, ki omogočajo učinkovito zavijanje med vožnjo. Za zavijanje obračalniki uporabljajo gibanje voznikovih stopal in telesa, s pomočjo katerih vrtijo spoj na sredini deske, ki se tako obrne v želeno smer. Skoraj vsa kolesa longboardov so izdelana iz uretana. Zmogljivost dolgih koles je določena s štirimi značilnostmi: višino, obliko, kontaktom z desko in nastavitvijo. Tipične mere koles longboarda se gibljejo od 65 do 107 milimetrov v premeru. Večje kolo bo imelo počasnejši pospešek, vendar hitrejšo hitrost kotaljenja. Manjša kolesa imajo nasprotni učinek. Mehkejše kolo bo na gladki površini počasnejše od trdega kolesa, ko površina ceste postane bolj groba, mehko kolo omogoča bolj gladko in hitrejšo vožnjo.

Deska longboard cenaLongboard trgovina Slovenija


V trgovini B2MS ponujamo pestro izbiro longboardov različnih proizvajalcev. V naši trgovini se longobardi razlikujejo tako po velikosti, kot tudi po karakteristikah, stranke pa lahko izbirajo tudi med različnimi motivi, ki so narisani na longoboardih. Trgovina B2MS je dobro založena tudi z ostalimi športnimi rekviziti. Tako se lahko stranke odločijo tudi za nakup skateboardov, rolerjev, kotalk, skirojev ali koles. Poleg tega se lahko stranke odločijo tudi za nakup drugih športnih pripomočkov, ki jih uporabljajo pri različnih športih z žogo. Naša ekipa je zelo odzivna in vam bo z veseljem svetovala, kateri kos opreme je najprimernejši za vas.
Ponudba longboardov je v naši trgovini res pestra. Stranke lahko izbirajo med mini longboardi ter med longboardi iz lesa. Ker se bliža poletje vam predstavljamo longboard FLOW 46, ki je izdelan za ljubitelje sonca in plaž. Deska je izdelana iz bambusovega lesa, kar omogoča boljši občutek med deskanjem. Deska je zato tudi lažja in bolj fleksibilna med vožnjo. Na desko je nanesen prozoren grip.


Zaščitna oprema je pri vožnjo z longboardom nujna, saj se med vožnjo velikokrat primeri padec

Ob nakupu rolke longboard pa je potrebno poskrbeti tudi za zaščitno opremo, ki nas bo zaščitila pred poškodbami v primeru padca. Padci in poškodbe so sestavni del longboardanja in ko pademo, lahko le upamo, da smo nataknil čelado na glavo, rokavice na roke ter ščitnike na kolena in komolce.


Hitra in varna dostava naročenega paketa je zagotovljena!

V trgovini z longboardi smo vam za dodatna vprašanja ves čas na voljo tako po spletu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vsa vprašanja z veseljem odgovorili. Ceno desk za longboard si lahko ogledate na naši spletni strani, posredujemo pa vam jo tudi po e-pošti. Po prejemu naročila bomo poskrbeli tudi, da bo vaš paket na vaš dom prispel hitro in varno.

PREBERITE VEČ O LONGBOARD ROLKI