Skiroji za otoke in skiroji za skakanje po ugodni ceni! Potrebujete tudi čelado?


Skiroji so izredno priljubljeni tako med mladimi kot tistimi mladimi po srcu. Gre za izredno priljubljeno prevozno sredstvo, ki predstavlja resno konkurenco kolesu. Če iščete primerno trgovino za nakup skiroja in opreme za skiro, potem je spletna trgovina podjetja B2MS d. o. o. pravi in edini naslov za vas. V naši ponudbi lahko najdete skiro za otroke pa tudi skiroje za skakanje. Poleg tega pa vam ponujamo tudi dodatno opremo za skiroje, med drugim tudi čelado. Smo mlado družinsko podjetje, ki je specializirano za prodajo športnih proizvodov. V našem prodajnem programu boste našli kotalke, rolerje, drsalke, longboarde in ostale deske, skiroje, floorball opremo itd. Ponujamo vam tudi oblačila za športnike po naročilu, unikatne športne nogavice in še veliko več. V okviru našega prodajnega programa smo zastopnik naslednjih blagovnih znamk: Tempish, Stateside Skates, Swiss barefoot. Naš celoten prodajni program zajema športne izdelke za otroke in za odrasle, za rekreativce in profesionalne športnike. Cena skirojev in ostalih športnih izdelkov je pri nas ugodna, kvaliteta pa zagotovljena. Preverite našo ponudbo na spletni strani, kjer lahko v naši spletni trgovini v le nekaj korakih opravite spletni nakup.


Skiro za otroke - vaš otrok bo navdušen

Med vsemi ljubitelji skirojev so najbolj strastni ljubitelji prav otroci. Zato smo se v podjetju B2MS d. o. o. odločili, da v prodajni program uvrstimo tudi skiro za otroke. Če niste prepričani, kateri skiro za otroke kupiti, vam lahko tudi mi pri tem pomagamo. Ponujamo vam klasične skiroje, ki so namenjeni popolnim začetnikom, ki se šele učijo vožnje s skirojem. Na voljo so vam skiroji v različnih barvah. Za popolne začetnike bo odlična izbira skiro za otroke s dvema kolescema spredaj, ki omogočajo bolj varno in stabilno vožnjo. Naša ponudba skirojev za otroke je zares pestra, zato smo prepričani, da boste med njimi našli takšnega, ki bo navdušil vašega otroka. Ne spreglejte tudi naše ponudbe freestyle skirojev oziroma skirojev za skakanje in izvajanje trikov. Cena skirojev in ostalih proizvodov vam je na voljo na spletni strani. V primeru, da imate kakršnokoli vprašanje, pa vas vabimo, da nas kontaktirate!

Skiro cenaOtroški skiro


Freestyle skiroji - skiroji za skakanje in izvajanje trikov

V naši ponudbi boste našli tudi freestyle skiroje, ki so namenjeni izvajanju različnih trikov. Skiroji za skakanje so na voljo v različnih dizajnih, primerni pa so za izvajanje najrazličnejših trikov. Pri tem pa ne pozabite na čelado. Pri skakanju in izvajanju trikov sta skiro in čelada najboljša prijatelja. Čelada bo poskrbela, da bo med vožnjo s skirojem za skakanje, tudi vaša glava na varnem. Izbirate lahko tudi med različnimi velikostmi koles skirojev, ki so pri freestyle skirojih še bolj pomembna.


Dodatna oprema za skiroje

Poleg skirojev lahko v naši ponudbi najdete tudi vso pripadajočo opremo, od čelade pa vse do distančnikov, vijakov, zavor, objemk, rezervnih kolesc itd. Ponudba opreme kot tudi ponudba skirojev je zares bogata, zato smo prepričani, da boste v njej zagotovo našli nekaj zase ali za svojega otroka.


Skiro in čelada - cena je pri nas ugodna!

Za varno in udobno vožnjo s skirojem je pomembno, da poskrbite za varnost. Če ste otroku kupili skiro za otroke, poskrbite tudi za čelado. V primeru padca lahko čelada prepreči marsikatero hujšo poškodbo. Če iščete kakovostne in atraktivne skiroje, pa ne bi želeli za skiro plačati previsoko ceno, potem ne spreglejte naše ponudbe. Razmerje med kakovostjo in ceno je pri nas v odličnem razmerju. Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran in si ponudbo športnih izdelkov ogledate. Nato pa enostavno in hitro opravite svoj nakup v naši spletni trgovini. Mi pa bomo poskrbeli, da bo skiro ali katerikoli drugi naročen proizvod v najkrajšem možnem času na vašem naslovu.