Skiro z velikimi kolesi in dodatna kolesa za skirokolesa za skiro

Skiro z velikimi kolesi postaja vse bolj priljubljena izbira, saj omogoča večjo mobilnost oziroma hitrost. Malce posplošeno bi bilo mogoče celo reči, da je skiro z velikimi kolesi v primerjavi s klasičnimi to, kar so hitrostni rolerji, če jih primerjamo z rolerji, namenjenimi predvsem rekreativni uporabi.


Lahek, zložljiv skiro z velikimi kolesi in skiro za trike


Tudi skiro z velikimi kolesi je lahko lahek in prenosen, ko je to potrebno. Mogoče ga je tudi zložiti, kar še poenostavi prenašanje. Skiro z velikimi kolesi je lahko tako izvrstna rešitev za prevažanje po mestu - tudi pri nekoliko daljših razdaljah. Mnogokrat pa glavni razlog za nakup skiroja ni praktičnost, ampak želimo poseben skiro za izvajanje trikov. Takrat se je smiselno odločiti za t. i. freestyle skiro. Freestyle skiro za izvajanje trikov je prav tako izjemno priljubljen - in to ne le med otroki. Omogoča izvajanje najbolj norih, izvirnih in domiselnih trikov, ki vam in opazovalcem poženejo kri po žilah ter poskrbijo za zdravo mero adrenalina. Tisti najbolj drzni bodo freestyle skiro zagotovo uporabili tudi za izvajanje najzahtevnejših trikov, za katere je potrebno resnično mojstrstvo. Če iščete skiro - freestyle, klasični ali skiro z velikimi kolesi - morate vsekakor preveriti ponudbo spletne trgovine B2MS. Ugodne cene se pri nas združujejo s preverjeno kvaliteto, dolgo življenjsko dobo športne opreme in raznolikim izborom artiklov za različne tipe športnikov, od rekreativcev do profesionalcev.


Kolesa za skiro in druga dodatna opremaskiro z velikimi kolesi


Poleg večje športne opreme, kamor sodijo skiroji, deske, otroški rolerji in otroške drsalke ter rolerji in drsalke za odrasle ipd., vam nudimo tudi različne rezervne kose in dodatno opremo, med drugim seveda tudi kolesa za skiro. Izberete lahko kolesa za skiro različnih barv ter velikosti oziroma premerov in debeline. Poleg tega so kolesa za skiro na voljo v različnih trdotah. Med dodatno opremo za skiroje pa lahko najdete tudi zavore, objemke, vijake in ročaje.

OTROŠKI ROLERJI

SKATEBOARD DESKE