Skiro je izjemno uporabno prevozno sredstvo, ki velikokrat nadomesti tudi kolo

Skiro je dan danes že skoraj nujno prevozno sredstvo, ki služi za krajše prevoze od točke A do točke B, uporabljajo pa ga tako odrasli kot tudi otroci. Tudi, ko prispemo na cilj je skiro izjemno enostavno pospraviti, saj lahko večino skirojev enostavno zložimo in jih naslonimo na tačko, nekateri skiroji pa premorejo celo trak za lažje prenašanje le-tega. Zaradi izjemne uporabnosti in praktičnosti je skiro v marsikaterih pogledih nadomestil tudi kolo.

NUDIMO TUDI SKIRO ZA TRIKE

Tako kot drugih prevoznih sredstev je skirojev več vrst. Tako lahko dan danes izbiramo med manjšimi skiroji, skiroji z večjimi kolesi, zložljivimi skiroji, skiroji za izvajanje trikov, skiroji za otroke in skiroji za odrasle. Pravi 'boom' je v zadnjem času postal električni skiro, ki za poganjanje uporablja električno energijo in je tako nekoliko bolj udoben. Skiroji se razlikujejo tudi po dolžini in višini ter širini stojne površine, pa tudi po velikosti in kakovosti koles. Velika kolesa bodo zagotovila, da bo skiro dosegal visoke hitrosti, medtem ko bo skiro z manjšimi kolesi nekoliko bolj okreten. V grobem pa lahko skiroje razdelimo na klasične skiroje, ki so pretežno namenjeni vožnji iz enega v drug kraj ter na freestyle skiroje, ki so namenjeni bolj dinamični vožnji, polni trikov.

Skiroji z velikimi kolesi za najmlajšeSkiroji za skakanje

Pestra ponudba različnih tipov skirojev v trgovini B2MS

Se tudi vi sprašujete kako izbrati skiro? V trgovini B2MS vam ponujamo pestro izbiro najrazličnejših skirojev za skakanje ter skirojev za prevažanje. Prav tako smo pripravili pestro ponudbo skirojev za najmlajše, naročite pa lahko tudi skiro s tremi koleščki.

Med klasičnimi modeli je izjemno prilagodljiv IGNIS 200 AL FLEX nastavljivi skiro, ki je lahek in enostavno prenosljiv, saj je opremljen s trakom za nošenje. Ročaji so iz anatomsko oblikovanega materiala kar omogoča boljši oprijem. Pri obeh kolesih je nameščeno vzmetenje, kar omogoča prijetnejšo vožnjo. Med freestyle skiroji je potrebno izpostaviti profesionalni freestyle skiro ROXOR, ki je opremljen z vsem, kar je potrebno za izvajanje najboljših trikov. Privlačna konzervativna oblika kaže na njegovo kakovost. Popolna izdelava v vsaki podrobnosti, kakovostni materiali in robustna konstrukcija TEMPISH ROXOR skiroja daje uporabniku med vožnjo veliko samozavesti.

Skiroji za najmlajše s 3 koleščki so varni za uporabo

Ob vsem tem pa nismo pozabili tudi na skiro za najmlajše. Skiro s 3 koleščki TWISTLER je primeren za začetnike, ki se upravljanja s skirojem šele učijo. Skiro ima povečano stabilnost in je tako primeren tudi za naše najmlajše stranke.

Pestra ponudba varnostne opreme za skiroje, ki naredi vožnjo zabavno in varno

Seveda pa se v trgovini B2MS zavedamo izjemnega pomena varnosti ob vožnji s skirojem, zato smo za vas pripravili tudi čelade, ki vas bodo pri vožnji s skirojem varovale v primeru morebitnega padca. Prav tako pa se lahko pohvalimo s pestro ponudbo dodatne opreme za skiroje. Ponujamo gripe, dodatna kolesca, vzmeti, ročaje, zavore in distančnike - vse, da bo vožnja s skirojem še bolj zabavna in tudi varna!

Ob pestri ponudbi skirojev pa strankam ponujamo tudi drugo športno opremo kot so rolerji, kotalke, drsalke, skateboardi in longboardi, kolesa ter oprema za športe z žogo. Vsa oprema je izjemno trpežna in se lahko tako pohvali z dolgo življenjsko dobo.

Vas zanima več o skirojih in drugi športni opremi, ki vam jo ponujamo? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o širini ponudbe, ki smo jo pripravili za vas. V primeru dodatnih vprašanj smo dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja o tem kako izbrati pravi skiro in vam tako pomagali do pravilnega nakupa!