Kotalke spet postajajo vse bolj »in«

Tudi vi menite, da so kotalke še vedno izven mode, hkrati pa vas mika obuditi občutke nostalgije in se zato sprašujete kaj bi kupili - rolerje ali kotalke? Naj vam povemo, da so kotalke ponovno v modi! Sicer z nekoliko bolj robustnim videzom, vendar z veliko mero udobja, bodo ponovno pričarale občutke z vaših srednješolskih dni. S kotalkami boste vzbudili veliko pozornosti v bližnjem parku ali pa na obalni sprehajani poti. So odlično rekreacijsko sredstvo, uporabimo pa jih lahko tudi, ko se želimo kam odpeljati, razdalja pa ni prevelika.

ŽENSKI ROLERJI

Cena kotalk je ugodna, kvaliteta pa visoka

Kotalke, ki vam jih ponujamo, so narejene iz kvalitetnega podvozja, na katerega so pritrjena kolesca, ki se jih da po potrebi tudi zamenjati. Čevelj je nekoliko robustnejši, vendar je izjemno udoben in nogi med kotalkanjem nudi dober oprijem.

OTROŠKE DRSALKE

koleščka za kotalkeKotalke prodaja

Cena kotalk je ugodna, kvaliteta kotalk pa visoka

Prodaja kotalk nikakor ni izumrla! Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi. Cena kotalk, ki vam jih pri nas ponujamo je ugodna. Cene kotalk si lahko ogledate v ceniku, ki ga prav tako lahko najdete na spletni strani. Za več vprašanj smo vam dosegljivi po telefonu ali e-mail naslovu, seveda pa bomo veseli tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se o kvaliteti in ceni kotalk lahko prepričate na lastne oči. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa prodajalcev, ki vas bo seznanila z najnovejšimi kotalkami in vam pomagala pri odločitvi kaj kupiti. Ne glede na to ali se boste odločili za rolerje ali za kotalke - izkušnja na kolescih bo nepozabna in zabavna, hkrati pa boste v času aktivnosti opravili tudi izjemno učinkovito rekreacijsko vadbo in boste tako poskrbeli tudi za vaše zdravje! Oglejte si tudi ponudbo dodatne opreme - kupite lahko koleščka za kotalke, zavore ter ščitnike, ki vas bodo zaščitili pred odrgninami in podpludbami v primeru padcev.