Pri nas najdete drsalke za vse vrste dejavnosti na ledu

Kvalitetne drsalke so izjemno pomembne, saj pomagajo varovati vaše sklepe in zaščitijo pred poškodbami. Drsanje je tudi pri nas vse bolj priljubljeno, z njegovo popularnostjo pa narašča tudi zavedanje o možnostih nevarnosti, ki jih lahko prinese. Da ne bi bilo veselje na ledu kratkotrajno, izberite prave drsalke kakovostnih blagovnih znamk. Drsamo iz več razlogov, vključno z vadbo, kakovostnim preživljanjem prostega časa, pa tudi zaradi treningov različnih športov. Drsalke se glede na vrsto športa, ki se ji posvečamo, razlikujejo in prav je, da se o njihovi izbiri posvetujemo s strokovnjakom. V naši ponudbi najdete vse vrste drsalk, naši sodelavci pa so usposobljeni za svetovanje in vam bodo radi priskočili na pomoč z uporabnimi in potrebnimi nasveti pri nakupu.

Drsalke za ženskeDrsalke za hokej

Ni več dvoma, kje kupiti drsalke, saj smo največji ponudnik v Sloveniji

Naše podjetje je eden največjih prodajnih distributerjev drsalk priznanih blagovnih znamk, zato se ne sprašujte ve, kje kupiti drsalke. Med številnimi kupci, ki smo jih uspeli pridobiti v svoji dokaj mladi zgodovini, smo znani po kvaliteti in ceni, zlasti pa po našem osebnem in dinamičnem pristopu. Tudi sami smo družinsko podjetje, kjer so vezi osebne in pristopi prijateljski. Takšen način dela imamo tudi z našimi strankami, ki se k nam rade vračajo, ko razmišljajo, kje kupiti drsalke ali drugo športno opremo. Tudi v Sloveniji imamo namreč vse več možnosti drsanja tudi v toplejših mesecih. Drsanje na ledu lahko poteka na posebej pripravljenih ledenih površinah v zaprtih prostorih, seveda pa se številni udejstvujejo tudi na prostem, še posebej tradicionalno na naravno nastalih zamrznjenih vodnih ploskvah, kot so ribniki, jezera in reke.

Preverite našo ponudbo drsalk

Naši strokovnjaki svetujejo, kako izbrati drsalke

Ni vseeno, kako izbrati drsalke, da bodo trpežne, varne vam uspešno dolgo služile. V naših prodajalnah si za vas vzamemo čas in vam svetujemo glede izbire, zahtevnosti in cene.  Tudi pri drsanju namreč obstaja nevarnost poškodb, zato je tudi tukaj, kot pri ostalih športih, zapovedana previdnost. Kakovost drsanja je odvisna od hrapavosti ledu, modela drsalke, pa tudi spretnosti in izkušenj drsalca. Sicer do hudih poškodb redko pride, so pa pogoste lažje poškodbe. Zlasti hitro se zgodi kakšen padec ali zdrs, ki pa lahko privede do zvina ali zloma, kar nikakor ni prijetno. Zato priporočamo tudi uporabo ščitnikov in čelade. Padci so namreč lahko nevarni, če čelada ni prilagojena zaščiti pred resnimi poškodbami glave. Nesreče so vendarle dokaj redke, do njih pa najpogosteje prihaja pri trkih, hokejskih igrah ali hitrostnem drsanju.

V naši ponudbi tudi dodatna oprema za drsanje ter torba za drsalke

Kot omenjeno, vam dodatna oprema za drsanje, kot so čelade in ščitniki, lahko v najbolj resnih primerih celo reši življenje, vsekakor pa naredi vaše športno udejstvovanje udobnejše. Bolj resna nevarnost poškodb pri drsanju je namreč tudi padec v zamrznjeno vodo pod drsališčem na prostem na zamrznjenem vodnem telesu. Temu se lahko izognemo, če drsamo na urejenih in ustrezno označenih drsališčih. Tudi lična torba za drsalke je namenjena lažjemu in bolj priročnemu vadenju ter bo zlasti razveselila igralce hokeja, ki s seboj zmeraj prenašajo veliko športne opreme. Hokej na ledu je kontaktni ekipni šport na ledu. Izjemno priljubljen je tudi v Sloveniji in našem delu Evrope, igra pa se ga ponavadi na drsališču. Ekipi s palicami skušata gumijasti pak spraviti v gol nasprotnika, pri čemer so ekipe običajno sestavljene iz šestih igralcev: en vratar, in pet igralcev. Tudi opremo za hokej imamo v naši ponudbi, ki jo najdete na spletni strani. Vsi izdelki so podrobno predstavljeni, opisani in fotografirani. Tako lahko že iz opisa veliko razberete in nato odločitev nadgradite z obiskom enega od naših prodajnih mest ali našega skladišča, kjer lahko vse izdelke tudi preizkusite.