Rolanje se je razvilo v izjemno popularen šport, s katerim se ukvarjajo tako odrasli kot otroci


Rolanje je tudi pri nas vse bolj popularen šport z njim pa se ukvarjajo tako odrasli kot tudi naši najmlajši. Rolanje predstavlja zabavno rekreativno dejavnost s katero lahko izboljšamo svojo kondicijo ter prispevamo k dobremu mišičnemu tonusu, prav tako pa lahko rolerji služijo za nekoliko hitrejši transport iz točke A do točke B.

VEČ O ŽENSKIH ROLERJIH


V trgovini B2MS vam z veseljem svetujemo katere rolerje izbrati za popoln užitek v vožnji

Vas zanima, kakšne rolerje je najbolje izbrati? Seveda morajo biti rolerji, ki jih izberemo v prvi vrsti udobni, hkrati pa morajo nogi nuditi dovolj opore za močan odriv. Ob tem pa ne smemo pozabiti na izbiro koles rolerjev. Večja kolesa, bodo zagotavljala višjo hitrost, ki jo bomo dosegli med vožnjo, medtem ko bodo manjša kolesa nekoliko počasnejša, vendar so okretnejša in tako lažje zavijamo.

Ob ženskih in moških rolerjih ponujamo tudi pestro izbiro otroških rolerjev

V trgovini B2MS ponujamo pestro izbiro najrazličnejših tipov in modelov rolerjev. Stranke lahko izbirajo med ženskimi rolerji, moškimi rolerji ter otroškimi rolerji. Ponujamo tako fitnes rolerje kot tudi freestyle rolerje.


Predstavljamo vam nekaj najbolj prodajanjih modelov rolerjev v naši trgovini

Eden izmed bolj prodajanih fitnes rolerjev trenutno je Black Shadow 84 Lady. Gre za nov model TEMPISH rolerjev, ki so narejeni iz sodobnih materialov in tehnologij in tako omogočajo odličen odriv. Kot celota ponuja uporabnikom visoko udobje pri vožnji, varno rokovanje pri skakanju in sigurnost z zadostno svobodo individualnega prilagajanja v skladu s slogom rolanja. Predstavniki moškega spola se velikokrat odločijo za nakup rolerjev Inline I-GO 90, ki so namenjeni rekreativnim in športnim rolkarjem ter vzdržijo srednje in visoke obremenitve ter so namenjeni tako začetnikom, pa tudi zelo izkušenim uporabnikom. Čevelj je srednje visok, premičen del nad spojem je ojačan in je sestavljen iz dveh ločenih delov.
Tudi, če vas zanimajo freestyle rolerji, je izbire na pretek. Z velikimi kolesci rolerjev CRONOS 125 boste lahko dosegali izjemne hitrosti, vendar je zaradi napredenih tehnologij tudi manevriranje z omenjenim modelom rolerjev enostavno.

Ženski rolerji cenaOtroški rolerji cena


Otroški rolerji so udobni in bodo zaradi prilagodljivega čevlja vaše malčke razveseljevali vrsto let

Seveda pa nismo pozabili na ponudbo otroških rolerjev. Otroški rolerji so prilagodljivi ter jih lahko tako otrok obdrži, tudi če se številka noge nekoliko spremeni. Otroški rolerji so različnih barv in vzorcev. Materiali izdelave so kakovostni in obstojni, otroški rolerji pa se lahko tako pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.


Pri rolanju pa ne smemo pozabiti na varnost in dodatno opremo

Seveda pa ob nakupu otroških rolerjev ne smemo pozabiti na otrokovo varnost. Tako nismo pozabili niti na zaščitno opremo, kot so ščitniki za rolerje, ki bodo vaše malčke obvarovali pred udarci in odrgninami, na voljo pa so tudi čelade. Ob zaščitni opremi pa je včasih potrebno kupiti tudi dodatno opremo za rolerje. Pri nas smo poskrbeli tudi za to! Ponujamo kolesa, zavore, ležaje in drugo opremo, ki jo moramo pri rolerjih velikokrat zamenjati.
V trgovini B2MS pa vam ne ponujamo zgolj otroških rolerjev ter rolerjev za moške in ženske pač pa se lahko stranke odločijo tudi za nakup druge športne opreme. Izjemno popularne so tudi kotalke, ponujamo pa tudi skiroje, longboarde in skateboarde, stranke pa se lahko odločijo tudi za nakup koles in drugih športnih rekvizitov, ki se uporabljajo na primer pri športih z žogo.
Vas zanima več o otroških rolerjih? Oglejte si njihovo ponudbo na naši spletni strani in se prepričajte o konkurenčni ceni rolerjev. V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam pred nakupom otroških rolerjev še zastavljajo ter vam tako pomagali do dobrega nakupa. Po prejemu naročila pa bomo poskrbeli tudi za to, da bo naročen artikel na vaš dom prispel kar se da hitro in varno.