Športna oprema v ponudbi je pestra, kakovostna in izbira je izjemno velika

Športna oprema v ponudbi zajema vse športne izdelke, ki so namenjeni rolanju, drsanju in hokeju, na vas čakajo skiroji vseh vrst od skirojev za otroke, do tistih za odrasle, tudi na skiroje za najmlajše nismo pozabili. Med športno opremo boste našli longboard in skateboard deske, prav tako pa vas bo presenetila velika izbira športne opreme namenjene za floorball. Povejmo danes več o skirojih, ki so obnoreli staro in mlado. V prvi vrsti lahko vse skiroje preizkusite, da se boste lažje odločili kateri je pravi. To je mogoče storiti v temu namenjeni show room, katera je v tujini stalnica pri podjetjih, ki se ukvarjajo s športno opremo. Pri nas to šele prihaja v veljavo in ljudje so navdušeni. Športna oprema je poceni, ni pa tako poceni da bi kupili nekaj nepreizkušenega, za kar bi kasneje ugotovili, da sploh ni to kar iščete. Tudi skiro za otroke je mogoče preizkusiti, kar je morda še bolj zaželeno saj boste točno videli ali je skiro prava izbira za vašega junaka ali ne. Skiroji obstajajo v različnih velikostih, z različno velikimi kolesi in deskami. Prav zato je zelo dobrodošlo za otroka, da se med skiroji malo sprehodi in se zapelje. Pri otrocih igra veliko vlogo tudi videz, zato je pomembno, da je skiro za otroke na oko privlačen ter živih barv. Pri njih igra atraktiven videz večjo vlogo kot kakovost, zato ste z njim vi, da ga malo usmerite. Skupaj boste zagotovo našli tudi pravi skiro za najmlajše.


Če se odločite za skiro za otroke, pomislite tudi na čelado in ščitnike

Ko kupujete skiro za najmlajše, sodi med obvezno športno opremo tudi zaščita. Ta mora biti kakovostna ter primerne velikosti in je v začetku še bolj pomembna kot kasneje. Nikar ne pozabite na čelado in ščitnike, saj otroci res velikokrat padejo. Velika izbira športne opreme za rolanje kamor spadajo tudi ščitniki in čelade, vam bo olajšala izbiro. Zagotovo padci pri otrocih niso tako nevarni kot so nevarni pri odraslih, ampak je vseeno potrebno pri vožnji s skiroji malčke najprej naučiti varnosti. Dejstvo je da imajo otroci izredno radi že vožnjo s skirojem za najmlajše, zato je čas, da se odpravite v trgovino s športno opremo. Zgodnji začetki jim bodo pomagali razvijati motoriko, športna aktivnost pa jim bo nevede postala način življenja brez katerega kasneje ne bodo mogli. Prav tako kot je veliko modelov skirojev za najmlajše, je veliko skirojev za odrasle. Cene so različne in različni načini vožnje zahtevajo nekaj osnovnega znanja pred nakupom. Mnogokrat stranke postavijo vprašanje, kako je z opremo za skiro. Gume, ročke, deske in vse ostalo kar boste potrebovali, so vedno na voljo in naj vas ne skrbi da bi ostali npr. brez novih gum za skiro. Ko se boste namenili pobrskati med športno opremo in se razgledovali med skiroji za otroke, preverite maksimalno dovoljeno težo oz. obremenitev skiroja in višino krmila, da bo le ta primerna. Morda je dobra prva rešitev za vašega malčka skiro s tremi kolesi, ki je veliko bolj stabilen.

Športna oprema

Oglejte si ponudbo skirojev


Rezervni deli za skiro: gume oz. kolesa,  zavore, tačka, ročke…

Najpogostejše vprašanje pred nakupom, katere gume za skiro so prave, se poraja znova in znova. Le te se razlikujejo po materialu in velikosti. Obstaja več možnosti, saj so gume lahko plastične ali iz silikona, mogoče pa je dobiti tudi napihljive. Od velikosti in materiala je odvisno kakšno hitrost bo skiro razvil in kakšna bo vožnja z njim. Če so kolesa majhna je vožnja bolj trda in počasnejša, velika kolesa pa omogočajo gladko in hitro vožnjo. V naši trgovini s športno opremo vam bomo o vsem strokovno svetovali, zato naj vas prava izbira ne skrbi, o ponudbi pa se lahko pozanimate tudi na spletu.

Skiroji

Preberite si več o skiroju za najmlajše