Rolerji za vso družino: kakovostni ženski, moški in otroški rolerji

Rolerji sodijo med najbolj priljubljene pripomočke oziroma opremo za rekreacijo. Omogočajo namreč, da postane telesna aktivnost mnogo zabavnejša, kot bi bila sicer, posledično pa čas mineva, ne da bi to sploh opazili. Če se sicer le stežka prisilite h gibanju, je to morda prav tisti pripomoček, ki ga potrebujete za spremembo. Seveda pa je pomembno, da izberete pravi model, ki bo prilagojen vašemu trenutnemu znanju oz. sposobnostim.

Rolerji

Razlike med posameznimi rolerji: velikost koles in trdota, tip zapenjanja …

V osnovi razlikujemo med otroškimi rolerji in tistimi, ki so namenjeni odraslim. Vendar pa imamo nato znotraj teh dveh skupin več različnih podtipov, kar pomeni, da obstaja kar nekaj pomembnih razlik med rolerji. Velikost koles je nedvomno ena izmed njih. Tu sicer ne obstaja preprost odgovor glede optimalnih dimenzij oziroma glede tega, kateri so najboljši rolerji. Manjša velikost koles se načeloma priporoča predvsem začetnikom, ki jim je okretnost pomembnejša od doseganja izjemno visokih hitrosti, večji koleščki pa pridejo v poštev, ko ste pripravljeni na zahtevnejše izzive. Ob nakupu poleg tega upoštevajte še dejavnike, kot so trpežnost čevlja, udobje, kakovost zavore, način zapenjanja  itn. Včasih je na primer pomembneje, da je čevelj nekoliko bolj robusten, čeprav na račun večje teže, saj je potrebna dodatna zaščita stopala. V primeru dvomov pri izbiri zato vedno svetujemo predhodni posvet s specializiranim prodajalcem športne opreme.

Več o otroških rolerjih

Izjemno trpežni, a hkrati udobni moški, ženski ali unisex fitnes rolerji

V ponudbi spletne trgovine B2MS vas čakajo kakovostni fitnes rolerji, ki se lahko pohvalijo z optimalnim spojem robustnosti in udobja. Na voljo so vam tako moški in ženski kot unisex fitnes rolerji. Med pestro izbiro možnosti boste zagotovo našli pravi model zase, ne glede na to, ali ste popolni začetniki ali pa nekdo, ki se s tem športom ukvarja že vrsto let. Z veseljem vam pomagamo pri tem, da izberete zares pravo opcijo zase.

Otroški rolerji

Prilagodljivi otroški rolerji, ki »rastejo« skupaj s stopalom

Na voljo pa niso zgolj modeli za odrasle, ampak tudi otroški. Tako na enem mestu brez težav opravite nakup za vso družino. Otroški rolerji so večinoma prilagodljivi, kar pomeni, da omogočajo postopno povečevanje čevlja, npr. od številke 26 do 29 ali od številke 30 do 33. To pomeni, da bodo otroški rolerji uporabni kar nekaj časa, ne zgolj eno sezono. Zelo zanimiva rešitev so poleg tega otroški modeli po principu »3 v 1«, kot so VERSO II triple. Posebnost tu je, da se jih zlahka spremeni v otroške kotalke ali drsalke, kar omogočajo tri različna podvozja. Gre torej za športni pripomoček, katerega uporaba ni omejena le na toplejše mesece, ampak bodo uporabni vse dni v letu. Zabavna otroška igra, združena s koristno rekreacijo, se bo torej lahko nadaljevala, ko se bodo zunanje temperature spustile zelo nizko, ne da bi bila za to potrebna dodatna oprema in s tem povezani finančni stroški.

Rezervni ležaji za rolerje, zavore, vložki za čevelj itn.

Da bi lahko nemoteno nadaljevali z uporabo, so seveda včasih potrebne določene prilagoditve oz. manjša popravila, kar upoštevamo pri oblikovanju naše ponudbe. V  njej boste namreč našli vse potrebne dodatke/rezervne dele, kot so denimo zavore, vijaki, zaponke s trakom, distančniki, ležaji za rolerje itn. Vsi našteti deli imajo nedvomno pomemben vpliv na celotno izkušnjo uporabe, pri čemer sta vsekakor ključna varnost in udobje, zato je izredno važno, da so v zares optimalnem stanju. Ležaji za rolerje denimo v veliki meri odločajo o tem, kako hitro/počasi se bodo vrtela koleščka, zato so še posebej pomembni pri tistih, ki se s tem športom morda ukvarjajo tudi tekmovalno, ne le rekreativno. Pestra ponudba kvalitetnih rezervnih delov iz našega prodajnega programa vam bo zagotovo pomagala pri tem, da bo vaša športna oprema pripravljena resnično brezhibno.

ležaji za rolerje