Longboard v Sloveniji - kje najboljša cena in kakovost?

Longboard je v Sloveniji vse bolj priljubljen. S tem se posledično povečuje ponudba na tržišču. Medtem ko se je bilo treba v preteklosti ozirati predvsem po trgovinah v tujini, če vas je zanimal zares kakovosten longboard, Slovenija danes ponuja vedno več priložnosti za nakup.


Kam po longboard (Slovenija) in na kaj paziti pri izbiri?


Ne glede na to, ali se odločite za nakup longboarda v Sloveniji ali tujini, je smiselno, da izberete specializiranega ponudnika športne opreme in pripomočkov, ki vam bo lahko po potrebi ponudil strokoven nasvet glede prave izbire za vas. To velja še toliko bolj, če ste začetniki. Najprej morate upoštevati »disciplino«, za katero potrebujete longboard. Slovenija ponuja precej možnosti tako za ležerno mestno »kruzanje« kot za malce bolj adrenalinske podvige. Če ste prepričani, da vas zanima predvsem mestna vožnja, načeloma povsem zadostuje manjši longboard. Cena longboarda je zagotovo eden izmed dejavnikov, ki pri končni odločitvi niso zanemarljivi, vendar pazite, da na račun ugodne cene ne spregledate pomembne podrobnosti. Pozorni bodite na obliko desk, material, podvozje in koleščka. Če niste povsem prepričani, ali je vaša odločitev zares najustreznejša, se ne bojte za nasvet poprositi strokovnjaka. V podjetju B2MS iz Slovenije vam z veseljem pomagamo pri izbiri.

Longboard trgovina B2MS


Izberite pravi longboard - trgovina s pestro ponudbo


V naši ponudbi boste zagotovo našli ustrezen longboard. Trgovina ponuja predvsem proizvode uveljavljenega podjetja Tempish. Ponosni smo, da smo že od leta 2013 uradni zastopnik in distributer znamke Tempish v Sloveniji. Poleg zastopanja in distribucije za slovenski trg pa imamo sklenjeno še pogodbo za hrvaški in srbski trg. Izbirati je mogoče med različnimi modeli: BOHEMIA, MORAVIA, INDIGO, FLOW itd. Seveda pa tudi med različnimi dimenzijami deske, glede na vaše potrebe in želje. Oprema zagotavlja tako obilico stabilnosti kot fleksibilnosti. Ponosni smo, da lahko slovenskim navdušencem nad longboardi ponudimo nakup kakovostne opreme v Sloveniji. Pri nas ste dobrodošli tako začetniki kot tisti z bogatimi izkušnjami. Prepričani smo, da vas prav pri nas čaka idealen longboard. Slovenija stopa z našo ponudbo po poti tujih ponudnikov z bogato tradicijo prodaje longboardov in strokovnega svetovanja kupcem.


Cenovno dostopen longboard - cena vas bo prepričala


Omenili smo že, da pri nakupu cena ne bi smela igrati najpomembnejše vloge. Navsezadnje morate upoštevati, da boste kakovostno desko uporabljali precej dlje in da bo vožnja mnogo večji užitek, četudi boste zanjo odšteli malenkost višjo ceno. Kljub povedanemu pa se še vedno trudimo, da svojim kupcem poleg vrhunske kakovosti ponudimo karseda ugodno ceno za longboard. Cena je tako še razlog več, zakaj izbrati nakup v Sloveniji oziroma pri nas.


V ponudbi tudi mini longboard iz lesa bambusa in druga športna oprema


Longboard iz lesa SlovenijaSte povsem odločeni, da vas zanima predvsem mestna vožnja? V tem primeru vam priporočamo, da si ogledate mini longboard iz lesa, natančneje iz bambusovega lesa. V mislih imamo kolekcijo MINI NAUTICAL, ki prenese obremenitve do 80 kilogramov. Bambus poskrbi za izjemen občutek med vožnjo, ker je material zelo lahek, pa to obenem zagotavlja več fleksibilnosti. Na naši spletni strani boste našli podrobnejše podatke glede lastnosti tega tipa desk - dimenzije, velikost koles, značilnosti podvozja, ležajev, trdota koles ipd. Ne spreglejte niti ostale ponudbe, ki smo jo pripravili za vas. Pri nas vas namreč poleg desk čaka še bogata izbira rolerjev, kotalk, drsalk, skirojev ipd. Obenem pa boste našli vso potrebno zaščitno opremo na enem mestu. V Sloveniji se lahko le redko kateri ponudnik pohvali s tako raznoliko izbiro športne opreme in pripomočkov, kot vas čaka pri nas. Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije. Večina artiklov, ki so na zalogi v centralnem skladišču, se odpremi še isti dan, pri nekaterih izjemah, ki niso na zalogi, pa dobavni rok ne bo presegal 8 dni.

Več o otroških rolkah:https://www.vsi.si/b2ms/otroske-rolke

NAJBOLJŠI ROLERJI

FREESTYLE SKIROJI