Drsalke za hokej po znižanih cenah

Drsalke za hokej so namenjene za uporabo na ledu in temu tudi prilagojene. Hokej je v zadnjem času pridobil veliko popularnosti in zahteva primerno opremo, saj gre za zelo kontaktni šport, ki je lahko tudi nevaren. Drsalke ze hokej so iz kombinacij različnih materialov, uporablja se tudi inovativne plastične mase, na primer ogljikova vlakna. Pri B2MS nudimo bogato izbiro drsalk - ženske, moške in otroške po znižanih cenah. Nove drsalke (Slovenija, dostavljamo hitro in zanesljivo povsod) že čakajo na vas.

drsalke za hokejdrsalke ženske

Kvalitetne drsalke za hokej

Dobre drsalke za hokej imajo na prstnem predelu plastično zaščito in ščitijo pred letečimi ploščki in udarci palic med treningi in igro. Zaželeno je, da so še dodatno oblazinjene in zaščitene tudi pri gležnjih in drugih kritičnih točkah. Kot dobavitelji vrhunskih znamk skrbimo, da pri ponudbi drsalk Slovenija ne zaostaja za drugimi državami. Ponujamo drsalke ženske in otroške drsalke, trgovina dobavlja opremo več različnih proizvajalcev, tako da najdete prave za svojo obliko stopala in narti.

Druge odlične drsalke: ženske in otroške

Spletna trgovina B2MS ponuja bogato izbiro vrhunskih drsalk. Ženske seveda potrebujejo prilagojen model, ki bo ustrezal njihovim stopalom in uporabi, zato jim ponujamo ženski model drsalk za hokej. Ta šport se namreč čedalje bolj uveljavlja tudi pri nežnejšemu spolu, tako na rekreativnem kot profesionalnem nivoju. In tudi če iščete otroške drsalke, trgovina B2MS poskrbi za vas. Nudimo otroške nastavljive drsalke, ki zagotavljajo da jih bo otrok lahko dlje nosil. Otroško stopalo hitro raste, zato bi bil nakup drsalk, ki se ne uporabljajo zelo pogosto, potraten. V takšnem primeru raje izberite otroške nastavljive drsalke, ki so prav tako udobne in bodo »rastle« skupaj z otrokom.

V NAŠI TRGOVINI NA VOLJO TUDI LONGBOARDI

Dostopne cene za rekreativne in profesionalne športnike

Pri B2MS boste našli veliko izbiro odličnih drsalk po dostopnih cenah. Nudimo tudi drugo športno opremo, na primer otroške rolke, fitnes rolarje, skiroje in kolesa. Skrbimo tako za profesionalce kot rekreativce, ter se trudimo izdelke vedno ponuditi po prijazni ceni. Obiščite našo spletno stran in se sami prepričajte o izvrstni ponudbi drsalk za hokej in druge opreme.

ČE POTREBUJETE TUDI OPREMO ZA DRSALKE, KLIKNITE TUKAJ