Zima prihaja - drsalke za vas ter vaše drage naj bodo prožno zanesljive

Drsalke so znanilke zimskih radosti in veselja na snegu in ledu. Ni lepšega kot se zavrteti na kovinskih ploščicah in se zapihati v sončen ledeni dan ali pognati po ledeni dvorani. Je pa drsanje tudi polno tveganj in nevarnosti, če se mu ne posvetimo ustrezno in se ne zavarujemo s primerno opremo. Zato vam svetujemo, da drsalke in preostalo opremo skrbno izberete in ne nasedate pretiranemu poudarjanju cene ali estetskih kvalitet. Pri drsalki je pomembno, da je na visokem nivoju prav vse: oblika, ki zagotavlja varno gibanje, kakovost, ki zagotavlja dolgotrajno uporabo in seveda izgled, ki nam drsalko približa in naredi več užitka pri športu. Zato moramo svoj model izbrati pazljivo in z mislijo na več sezon, saj bo le takšna drsalka ustrezno dolgotrajna in prožna za vsakogar. Tudi v Sloveniji imamo namreč dolgoletno tradicijo drsanja in zimskih športov. Kdo se ne spomni starih fotografij drsalk in smuči iz lesa, ki so jih uporabljali naši pradedje? Že takrat so vedeli, da je zimska radost nekaj najlepšega, kar nas lahko doleti v mrzlih mesecih, po njej pa prija topla osvežitev. Tudi na starih fotografijah pogosto vidimo kotalke in drsalke, ki ležijo pod mizo ali obešene na stol in čakajo, da se po okusnem okrepčilu spet podajo na ledeno ploskev. Čaj z medom ali topel kakav se kar kadita na mizi, ki čaka obložena z dobrotami na lačne po zimskih športih. Zima je bela in šport spada zraven.

drsalkedrsalke

Pri nas najdete drsalke za otroke in odrasle

V podjetju B2MS d.o.o. smo specializirani zastopniki, distributerji in svetovalci za športne izdelke, med njimi drsalke za otroke in odrsale. Naša dejavnost sega v leto 2013, ko smo ustanovili podjetje, od takrat pa se mu predano posvečamo. Zadolženi smo za prodajo izdelkov za šport, med katerimi so poleg drsalk za otroke in odrasle tudi rolerji, deske, longboardi, oprema za floorball, skiroji ter druga športna oblačila. Med blagovnimi znamkami, ki jih zastopamo, so tudi Tempish, Stateside Skates in Swiss barefoot. Opažamo, da je med našimi strankami veliko mladih, a tudi starejših, ki jih gibanje še vedno pritegne, kar nas izjemno veseli. Z našim pristopom, ki temelji na osebnem stiku in prilagojenem svetovanju, lahko vsakomur približamo naše izdelke in vas navdušimo za panoge, ki jih zastopamo. Verjamemo namreč, da šport ni omejen na leta, temveč na miselni okvir. Vaše dejavnosti bomo skušali podpreti z najbolj sodobnimi dognanji športne teorije in prakse, združenih v vrhunskih izdelkih.  Naši partnerji so vodilni na svojih področjih in njihovi izdelki predstavljajo inovacije ter trende glede gibanja in dihanja materialov v teh športnih panogah. Ne smemo namreč prepuščati naključju kakovosti izdelave in materialov, iz katerih so narejeni naši športni artikli.

VEČ O POSEBNIH DRSALKAH ZA HOKEJ SI PREBERITE TUKAJ!

Vse za vašega otroka: od otroških  nastavljivih drsalk do otroških drsalk za hokej

Kmalu bo tudi čas Miklavža, Božička in Dedka Mraza, v katerem si otroci zaželijo daril in posebnih pozornosti. Ne da bi spodbujali pretirano zapravljanje, zato vam svetujemo, da svoja sredstva modro porazdelite in izberete darilo, ki bi trajno in kvalitetno. Na naših spletnih straneh in pri naših partnerjih najdete celovito ponudbo, v kateri so tudi otroške nastavljive drsalke in otroške drsalke za hokej. Tako lahko svojemu otroku omogočite, da drsalke rastejo skupaj z njim. Poleg tega mu zagotovite, da se bo lahko varno gibal in da bo imel zagotovljeno tudi skrb za izdelek po prodaji, saj smo vam v našem podjetju vedno na voljo za svetovanje in dodatne informacije. Če želite, lahko izbirate tudi med drugimi izdelki iz naše ponudbe, med katerimi so ščitniki, oblačila in drugi produkti. Ne glede na vaše želje in zmožnosti pa vam zagotavljamo, da bodo vaši otroci z našimi izdelki dobro opremljeni, varni in najbolj kakovostno oskrbljeni za gibanje na svežem mrzlem zimskem zraku.

Na spletni strani najdete več informacij in ostale izdelke: dodatke in vezalke za drsalke

Vsa naša ponudba je dostopna in opisana na naši spletni strani, kjer jo lahko tudi naročite. Poleg tega imamo v Kranju skladišče ter show room, kjer si lahko ves asortima ogledate in ga osebno preizkusite. Radi vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vprašanja. Poleg najkakovostnejših drsalk, rolerjev, kotalk, skirojev in desk ponujamo tudi dodatno športno opremo in dodatke, med njimi vezalke za drsalke. Tako vedno veste, kje lahko dobite rezervne dele ali poprodajno storitev. Oglasite se pri nas ali nas kontaktirajte preko spletnega mesta ali elektronske pošte. Naj ne bo ovir za vaše gibanje, privoščite si drsanje ali rolanje na svežem zraku in izkusite vso lepoto teh športov. Tudi pri nas je veliko jezer in zunanjih drsališč, ki so urejena in dostopna. Lahko pa se napotite tudi v kakšno od dvoran s pokritimi drsališči, kjer je drsanje manj odvisno od vremenskih razmer. V vsakem primeru pa bodite primerno opremljeni z drsalkami iz naše kakovostne in dostopne ponudbe.