Pošlji povpraševanje

Floorball: Slovenija ga obožuje! Trgovina s floorball opremo za odrasle in otroke!


Floorball je tudi v Sloveniji zelo priljubljen šport tako med odraslimi kot tudi pri otrocih. Floorball je različica dvoranskega hokeja in je v Sloveniji še relativno mlad šport, ki pa je vedno bolj priljubljen. Za igro floorball igralci ne potrebujejo posebne opreme, le palice in plastične žogice. Vratarji pri igri floorball potrebujejo drugačno opremo, saj morajo zaradi varnosti imeti posebne hlače, podloženo majico z dolgimi rokavi, zaščito za prsni koš, kolenčnike in masko. Za razliko od hokeja na ledu, je floorball nenasilen šport, pri katerem so grobost, udarci s palico in podobno strogo kaznovani. Vso floorball opremo za odrasle in otroke lahko po zelo ugodni ceni kupite v spletni trgovini podjetja B2MS d.o.o. V Sloveniji boste težko našli bolj ugodno ponudbo floorball opreme. Poleg vseh rekvizitov za floorball lahko v naši trgovini najdete tudi ostale športne proizvode, kot so drsalke, rolerji, longboardi, deske, skiroji, oblačila za športnike po naročilu, unikatne športne nogavice itd. Če potrebujete kvalitetno floorball opremo ali pa ne veste, kje v Sloveniji bi po ugodni ceni kupili pripomočke za floorball, potem je naša spletna trgovina idealna rešitev za vas.

NUDIMO TUDI ROLERJE


Floorball oprema: vse na enem mestu

Če ne veste, kje v Sloveniji nabaviti floorball opremo po ugodni ceni, potem si morate ogledati našo ponudbo. V njej boste našli: floorball palice, floorball loparčke in držala, žogice za floorball, torbe za floorball, čevlje za floorball, dodatno opremo za floorball, opremo za floorball golmane in opremo za floorball igrišča. Ponujamo vam zares najbolj kakovostno opremo za floorball v Sloveniji po zelo ugodni ceni. V naši spletni trgovini boste našli opremo za floorball za odrasle in tudi za floorball sete za otroke. Oglejte si našo ponudbo na naši spletni strani, kjer lahko v spletni trgovini svoj nakup opravite hitro in enostavno. Mi pa bomo poskrbeli za hitro dostavo.


Kaj potrebujete za floorball?

Osnovna oprema za floorball obsega palico in žogice. Pri palici je najbolj pomembna dolžina palice oziroma ročaja, saj v veliki meri vpliva na kontrolo žogice pri igri. Pri tem je pomemben tudi loparček palice, ki je med igro položen na tla. Loparček pri palici za floorball lahko po potrebi zamenjamo, dovoljeno pa je tudi zmerno ukrivljanje. Če ste začetnik v floorballu, izberite bolj elastično palico in loparček, s katerimi boste lažje kontrolirali žogico. Floorball žogica je težka 23 g, njen premer pa je 72 mm. Žogica za floorball ima 26 lukenj in je votla. V naši ponudbi boste našli različne palice in sete žogic za floorball. Preizkusite se tudi vi v športu, ki je obnorel Slovenijo.

FloorballFloorball oprema


Floorball za otroke: Fair junior flootball set

Komplet floorball palic Fair je primeren za otroke začetnike. Set vključuje 12 palic dolžine 75 cm in dve žogici. Palica za floorball je idealna za najmlajše otroke, ki želijo preizkusiti ta v Sloveniji izredno priljubljen šport. Palica je zelo mehka in otrokom dopušča, da lažje vodijo in nadzirajo, streljajo in podajajo. V naši ponudbi boste našli tudi univerzalno floorball palico Gear 31, ki je namenjena igralcem na vseh ravneh konkurence, vključno igralcem in igralkam extraleague. Palica ima mehkejše nastavitve, zato je primerna tudi za otroke, dekleta in ženske. Univerzalna floorball palica GEAR 29 je namenjena moškim kot tudi ženskam tudi v najvišjih ligah tekmovanja. Narejena je iz 30 % karbona, zato držalo daje odličen oprijem in odnos med težo, fleksibilnostjo, ceno in predvsem hitrosti udarca. Palica ima IFF certifikat in se lahko uporablja na vseh tekmovanjih. Opremljena je z loparčkom CALIBER standard, ki omogoča odlično kontrolo žogice.


Floorball za odrasle v Sloveniji

Naša ponudba obsega tudi kvalitetno floorball opremo za odrasle. Ponujamo vam tudi kakovostne floorball nahrbtnike, kot je univerzalni športni nahrbtnik VEXTER s posebnim prezračevalnim prostorom za čevlje na dnu. Osnovni prostor je dovolj velik, da lahko vanj spravite vso potrebno floorball opremo.