Otroške rolke za rekreacijo in zabavo

Otroške rolke oz. deske so odličen pripomoček za ure in ure zabave. Prav tako spodbujajo športni duh in kreativnost. Primerne so za deklice in dečke, ki tako lahko odkrijejo novo strast do gibanja na zraku. Otroške rolke delimo na rolke longboard in skateboard deske. Obojne najdete v spletni trgovini B2MS, kjer si lahko priskrbite vse potrebno opremo za rekreacijo in šport. Nudimo vse priljubljene otroške rolke, tudi rolke penny. A ne le rolke - skiro, drsalke za hokej in še različna kolesa najdete v naši bogati ponudbi.

NA VOLJO TUDI FREESTYLE SKIROJI - TRGOVINA B2MS

otroške rolke

Longboard in skateboard otroške rolke

Longboard je rolka, na kateri se stoji z eno nogo, z drugo pa se poganja. Med vožnjo sta na rolki obe nogi, telo pa obrnjeno v smeri gibanja. Otroške rolke delujejo na enak princip, so le manjše in lažje, da jih lahko otroci lažne obvladajo. Rolke longboard se od klasičnih skate desk razlikujejo po svoji dolžini, so namreč daljše. Prav tako so bolj primerne za prevažanje in uživanje v sami vožnji po ravnih površinah, skateboard pa je lažji za obvladovanje pri trikih in pri atraktivni vožnji v parkih. Obe vrsti rolke prodaja B2MS v različnih modelih za različne teže in zahtevnosti.

Priljubljene rolke penny

rolke pennyRolke penny so izvrstne tako za začetnike, kot za tiste z več znanja. Narejene so iz kvalitetnih materialov, prav tako pa imajo odlične karakteristike in so zelo vodljive. Med modernejšimi rolkami penny je na primer model BUFFY FLASH W, ki ima svetleča kolesa z LED trakom, kar imajo otroci še posebej radi. Deske so odlične za običajno vožnjo in pa tudi za izvajanje trikov. Rolke penny z lučkami (priložen je kabel za polnjenje) so izjemno priljubljene, na naši spletni strani pa za otroške rolke prodaja poteka po ugodnih cenah. Seveda je potrebno poskrbeti tudi za varnost, zato so obvezni ščitniki za otroke. Tudi te dobite pri nas, tako da boste na enem mestu našli vso potrebno opremo.

DODATNA OPREMA ZA SKIRO ROLKE V TRGOVINI B2MS