Pošlji povpraševanje

Deska longboard – bambus zelo priljubljen za izdelavo


Deska longboard je kos športne opreme, ki je podoben skateboardu, vendar je v primerjavi z njim daljša. Večina longboard plošč meri od 84 do 150 centimetrov v dolžino in od 22,8 do 25,4 cm v širino. Longboardi se velikokrat uporabljajo za doseganje večjih hitrosti in pri tekmovalni vožnji po hribu navzdol. Deska longboard je navadno sestavljena iz sedmih plasti, vendar izpopolnjena s številnimi tehnologijami, ki vplivajo na celotno doživetje vožnje.

Dandanes so longboardi pogosto sestavljeni iz mešanice javorjevega in bambusovega lesa ter steklenih vlaken. Javorjev les je najbolj priljubljena izbira za izdelavo skateboardov in longboardov. Razlog za to je njegova presentljiva vzdržljivost. Kanadski les je po naravi trši in bolj neupogljiv, zato je idealen za spust po hribu navzdol. Dosežete lahko hitrost, ki vam bo vzela sapo, in to brez motorja, nafte ali onesnaževanja okolja.

Med priljubljenimi je tudi deska iz bambusa. Bambus velja za izredno lahek material, zato ga pogosto kombinirajo z javorjevim lesom, da bi tako ustvarili popolno prožnost z maksimalno vzdržljivostjo. Hibridna kombinacija lahko ustvari občutek mehke vožnje med karvingom in obrati, brez da bi ogrozila stabilnost, ki je potrebna pri visoki hitrosti. Konstrukcija teh desk je prav tako tanjša in tako so avtomatsko tudi lažje. Kar močno olajša nošenje longboarda.

Deska

Deska – freestyle longboard s konkavnostjo W

Deska longboard je tako lahko izdelana iz različnih tipov lesa, razlike med deskami pa so tudi v sami konstrukciji in tehnologiji deske. Obstajajo tudi različni tipi vertikalne konkavnosti. Izbirate lahko med standardno in blago konkavnostjo. Blaga konkavnost je nekoliko bolj ravna. Če se ne morete odločiti med tema dvema, lahko izberete tudi desko longboard s konkavnostjo W. Všeč vam bo trdota v središču deske, še zlasti če vam je všeč prosti slog. V tem primeru bo deska freestyle prava izbira za vas.

V trgovini B2MS ponujamo pestro izbiro longboardov različnih proizvajalcev. Longobardi se razlikujejo tako po velikosti, kot tudi po karakteristikah, zbirate pa lahko tudi med različnimi motivi, ki so narisani na longoboardih. Naša trgovina je dobro založena tudi z ostalimi športnimi rekviziti. Tako se lahko odločite tudi za nakup skateboardov, rolerjev, kotalk, skirojev ali koles.

Deska freestyle

Več o deski freestyle


Skateboard deska mora biti kakovostna in stabilna

Skateboarding ali skejtanje je adrenalinski šport, pri katerem se izvajajo skoki in drzni triki na posebni deski – skateboard. Skateboarding v zadnjih letih postaja vedno bolj priljubljen med mladimi, saj se iz preproste zabave spreminja v pravo subkulturo s svojo glasbo, slogom oblačenja, vedenjem in prostočasnimi dejavnostmi. Za nekatere je skejtanje kultura in slog življenja.

B2MS ima v svoji ponudbi pennyboard desko, skateboard, ki je priljubljena pri vseh generacijah. Namenjena je tako začetnikom kot rekreativnim športnikom. Združuje domiseln, živahen dizajn z lahkotnostjo in nadpovprečno obstojnostjo materialov. Zaradi svoje velikosti je zelo priročna in jo lahko spravite v večino nahrbtnikov. Deska skateboard ima rebrasto stojno ploskev, kar preprečuje drsenje. Ležaji ABEC 7 zagotavljajo dolgotrajno učinkovitost in udobnost tudi pri višjih hitrostih.

Penny board je tako prepričala že številne generacije, saj  vedno poskrbi tudi za pridih nostalgije – tudi ko prihaja v novi, modernejši preobleki. Če iščete desko, ki bo obenem urban modni dodatek, praktično prevozno sredstvo in športni rekvizit, je pennyboard rolka zagotovo prava izbira za vas.

Obiščite spletno trgovino B2MS, najboljšo spletno trgovino s športno opremo in pripomočki v Sloveniji, in med različnimi barvami in dizajni izberite pravo longboard ali skateboard desko zase. Ali pa za svoje otroke.

Vabljeni.

Več o deski bambus

0
 Advanced issues found