Prodaja sodobnih modernih kuhinj


Sodobne moderne kuhinje so nekaj, kar si vsi želijo. Tudi tisti, ki jim je všeč tradicionalen, morda celo rustikalen izgled kuhinje, si gotovo želijo sodobno, moderno kuhinjo v starinski preobleki. V današnjih časih sta namreč kvaliteta in udobnost bivanja postali tako pomembni, da je sodobna, moderna kuhinja skoraj nujna. 

Oprema sodobne kuhinje je praktična, uporabna, a hkrati lična oziroma estetsko privlačna. V našem podjetju vam ponujamo odlične moderne kuhinje , ki vas bodo navduševale in razvajale s pametno zasnovanimi in mojstrsko izvedenimi detajli. Gre za moderne kuhinje po meri, ki vam jih bomo prilagodili do zadnje in najmanjše malenkosti ter vgradili z dimenzijami, ki se bodo natanko prilegale vašemu prostoru, katerega ste izbrali za vašo novo sodobno, moderno kuhinjo, ki je eden osrednjih prostorov vsakega bivališča.

V našem salonu kuhinj v Ljubljani si lahko ogledate eksponate naših modernih kuhinj nemških znamk Noblessa in Nolte ter slovenske blagovne znamke Gorenje. Med eksponati kuhinj boste našli različne vrste modernih kuhinj. Glede na to, da eksponatne kuhinje niso bile nikoli rabljene, so popolnoma ohranjene. Lahko jo rezervirate za 24 ur. V salonu GA Kuhinje vam razstavijo eksponat, tako da morate poskrbeti le še za prevoz in montažo. Nudimo kuhinje vseh oblik in postavitev. Tako boste med eksponati kuhinj našli klasične oblike, kot tudi kuhinje v obliki črke L ali U ter kuhinje z otokom.

Eksponat moderne kuhinje Noblessa ToledoEksponat moderne kuhinje Noblessa LinoEksponat lakirane moderne kuhinje Designo


Če potrebujete novo kuhinjo, vas vljudno vabimo, da se oglasite in navežete stik z našimi usposobljenimi svetovalci, ki vam bodo z veseljem pomagali z nasveti, ki vam bodo omogočili izbrati opremo sodobne kuhinje, ki bo usklajena z vašimi potrebami in željami. Tako boste zlahka prišli do vaše nove moderne kuhinje po meri. Da bo kuhinja popolna pa seveda razmislite tudi o barvi sten v kuhinji. Še posebej se osredotočite na steno za kuhinjskimi elementi. Ta stena med visečimi omaricami in kuhinjskim pultom mora biti zaščitena ali s ploščicami, pralno barvo, kuhinjskimi paneli ali s steklom, kateremu lahko dodate tiskovine. Preostalim stenam v kuhinji pa določite takšno barvo, da bo kuhinja izgledala prostorno in zračno.

Sodobne, moderne kuhinje za popolni užitek kuhanja

Oprema sodobne kuhinje mora biti kvalitetna, saj se boste le tako v kuhinji počutili dobro. V kolikor imate možnost, vam priporočamo kuhinjo z otokom. Taka postavitev kuhinje vam bo omogočila, da boste imeli na voljo dovolj prostora za ustvarjanje in vse kar potrebujete pri roki. Ne glede koliko vas bo novo kuhinjo uporabljalo, vam priporočamo, da se odločite za modernizirane kuhinjske elemente. To pomeni, da izberete omarice s predali, ki jih lahko pomaknete ven, bela tehnika naj bo moderna in kvalitetna, pult naj bo trden in odporen proti praskam, lahko pa mu dodate tudi leseni del, ki ga imenujemo lesen mesarski pult.

Moderna kuhinja rustikalnega izgleda

Oprema sodobne kuhinje

Kot že omenjeno sodobno moderno kuhinjo predstavljajo predvsem dodani elementi kot je kuhinjski otok, steklo na steni med omarico in pultom, notranja oblika in način odpiranja omaric, moderna bela tehnika, barve front omaric, ter različni materiali od aluminija, plastike, klasičnega lesa ali imitacije lesa. Za kateri materiala se boste odločili je odvisno kakšen stil / slog kuhinje želite imeti (industrijski, skandinavski, klasični....

Bodite tudi vi v vrsti zadovoljnih kupcev in si oglejte naše ponudbo kuhinj ter kuhinjskih eksponatov ter preostale kuhinjske opreme.

uspešne zgodbe strank