Moderna kuhinja: akcijske cene modernih kuhinj po meri


Moderna kuhinjaV naših salonih in na naši spletni strani:https://www.ga-kuhinje.si/index.php?page=eksponati redno objavljamo aktualne akcije. Nakup moderne kuhinje po meri v akciji se res izplača, saj lahko veliko prihranite. Za moderno izvedbo kuhinj, se odloči veliko ljudi, saj dajejo prostoru pridih elegance. Akcije kuhinj so aktualne tudi za vse aparate, ki jih potrebujete za celovito funkcionalnost vaše nove moderne kuhinje. Kuhinjske elemente po kosih pa lahko kupite tudi posamezno po akcijskih cenah in si tako sestavite vašo moderno kuhinjo po meri. Moderna kuhinja v akciji je smiseln nakup, saj vam bo služila še vrsto let. Vedno so tudi aktualne akcijske razprodaje razstavnih modelov, pri katerih so cene znižane do 80%. Eksponate v akciji lahko vidite v vseh šestih salonih, ki jih imamo širom Slovenije. Akcijske cene so dostopne vsem.


Cene kuhinj po meri


Moderne kuhinje po meri so narejene predvsem za prostore nestandardnih mer in za prostore za katere je pomemben čimboljši izkoristek. Nudimo vam izdelavo moderne kuhinje po meri po ugodnih akcijskih cenah. Izbirate lahko med številnimi modernimi kombinacijami front in lesenih delov. Ponujamo vam različne moderne barve in izvedbe front ter različne obdelave in materiale front. Izbirate lahko tudi različne postavitve vaše nove moderne kuhinje po akcijskih cenah. Vse naše moderne in klasične kuhinje so zelo kvalitetne, vzdržljive in preproste za vzdrževanje. Na vse naše moderne kuhinje dajemo 5 letno jamstvo.

PREVERITE TUDI MAT KUHINJE


Ideje za kuhinjo


Če imate še tako zahtevne ideje za vašo novo moderno kuhinjo, vam bomo ustregli. Glede na vse možne kombinacije kuhinjskih elementov v kombinaciji z aparati ali brez, je skoraj vsaka ideja izvedljiva. Od ideje do končne izvedbe si pomagamo z računalniškim izrisom, ki ga lahko naredite sami doma ali pa vam izris naredijo v naših salonih. Ko je vaša ideja realizirana, nam preostane samo še lažji del, kar je izdelava, dostava in montaža vaše nove moderne kuhinje. Moderen izgled in kakovostna izdelava po ugodnih akcijskih cenah.

akcija kuhinj