Salon modernih kuhinj in pohištva Alples - obiščite nas v Ljubljani ali v Celju


V podjetju Alples se že od leta 1955 ukvarjamo z izdelavo pohištva, danes pa smo ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk v Sloveniji. Pri svojem delu se zavzemamo za vrhunsko kakovost izdelkov, svoje znanje neprestano nadgrajujemo in vam ponujamo dovršeno, sodobno, kakovostno in funkcionalno pohištvo. Poleg ostalega izdelujemo tudi estetsko dovršene klasične in moderne kuhinje, razstavne eksponate si lahko ogledate v kakem od naših salonov kuhinj in ostalega pohištva, ki jih je v Sloveniji kar nekaj, od Celja pa vse do Ljubljane in Kopra. Veriga salonov kuhinj in pohištva je v Sloveniji zelo razvejana, naši saloni kuhinj se nahajajo v vseh večjih slovenskih mestih, pa tudi v manjših. V naših salonih si lahko ogledate moderne in ostale kuhinje ter ostalo pohištvo ter se na lastne oči prepričate o kvaliteti in estetski dovršenosti naših izdelkov.

salon kuhinj

IZVEDITE VEČ O NAŠEM SALONU KUHINJ V LJUBLJANI!


Saloni kuhinj in pohištva v Ljubljani: BTC, Lesnina in Triles


Naši saloni kuhinj in pohištva se nahajajo po vseh večjih in manjših mestih v Sloveniji, največjo ponudbo pa imamo pripravljeno v Ljubljani in okolici, kjer je tudi največ kupcev. Alples kuhinje in ostalo pohištvo si v Ljubljani lahko ogledate v salonu v BTC-ju, v Lesnini na Brdu ali v Trilesu na Traški cesti v Ljubljani. V salonu kuhinj in pohištva v Ljubljani imamo razstavljene različne modele klasičnih in modernih kuhinj, spalnic, predsob, dnevnih in ostroških sob. Če se zanimate za nakup moderne kuhinje po meri, lahko v salonu kuhinj v Ljubljani, Celju ali katerem od ostalih salonov kuhinj povprašate tudi o tem. Nudimo vam strokovno svetovanje in brezplačen 3D izris.

salon kuhinj alples


Salon kuhinj in ostalega pohištva v Celju in okolici: Slovenija les, Sanles in Lesnina PE Levec


Če vas pot ne bo zanesla v salon kuhinj v Ljubljani, nas lahko obiščete tudi v salonu kuhinj v Celju ali katerem od drugih slovenskih mest, kjer ima Alples salone. V Celju in okolici si lahko salon kuhinj ogledate v salonu Slovenijales, v salonu kuhinj Sanles ter v salonu kuhinj in pohištva Lesnina PE Levec.