Dopolnite otroško sobo ali pisarno z računalniško mizo

Računalniške mize so nujni pohištveni element vsake mladinske sobe ali poslovnega prostora. Pri Alplesu skrbimo, da so vse pisalne in računalniške mize prilagodljive in po meri vsakemu prostoru, zato vam nudimo tudi kotne pisalne mize in kosovno pohištvo, ki ga po želji sestavljate skupaj. 

Pri izbiri mize za delo je potrebno najprej razmisliti kam v prostor jo boste postavili. Priporočljivo je, da stoji poleg okna, saj bo tako zagotovljeno dovolj svetlobe za delo in oči ne bodo trpele. Naslednji korak je, da razmislite o sami obliki in velikosti mize. Če pri svojem delu uporabljate veliko pisarniškega materiala in prostora, vam priporočamo večjo mizo s predali, ki bo zagotovila dovolj prostora, da boste lahko odlagali in shranjevali vse stvari.

Pohištvo za otroško sobo in otroške pisalne mize

V Alplesu smo zasnovali 3 kolekcije otroških in mladinskih sob, ki so primerne od prvih trenutkov pa vse do najstniškega obdobju. Postavili smo se v otroško kožo in razmislili kaj bi si želeli imeti v svoji sobi in kateri so tiste malenkosti na katere je potrebno biti pozoren.

Otroške in mladinske sobe Planet so zasnovane na način, da spodbujajo otroško domišljijo in mu odpirajo nove razsežnosti. Zasnovana je v barvi breze in šestih pastelnih barvah, ki jih lahko kombinirate in tako ustvarite svet, ki bo samo njegov. Z mislijo na otroka nismo pozabili niti na zaobljene robove in gumijaste ročaje.

Čudovite računalniške mize in otroške pisalne mize lahko izberete tudi v Center programu za mladinske spalnice, pri katerem lahko izberete sestavljiv program v različnih izvedbah - osnova je beljeni bor, ki ga kombinirate z belo iveral mat ali belo lak sijaj. Celoten program lahko uporabite pri opremljanju različnih prostorov, saj je zasnovan na osnovi preprostih linij z minimalističnimi detajli.

Uporabne komode, prostorne garderobne omare, pisalne mize za otroke ter klasična in drsna vrata pa so del programa Globus, ki odlično povezuje vse prostore vašega doma, ob tem pa zadovolji tudi vašega otroka. Zajema bolj umirjene barvne kombinacije, ki jih lahko popestrite s kombinacijami omar, visečih elementov in polic.

Otroška in mladinska soba PlanetMladinska in otroška soba CenterMladinska in otroška soba Globus

Kotne pisalne mize za izkoristek prostora

Odločite se lahko tudi za kotne pisalne mize, ki so lahko v uporabi kot računalniške mize ali kot druge delovne površine. Uporabite jih lahko iz dizajnerskih razlogov ali pa kot izkoristek manjšega prostora, kot pisalne mize za otroke ali celo kot mize za dnevno sobo.

Otroške pisalne mize lahko najdete v ponudbi kosovnega pohištva, kjer dokupujete posamične kose pohištva in jih sestavljate z že obstoječim pohištvom.

Če si želite ogledati računalniške mize, otroške kotne pisalne mize ali mize za dnevno sobo, se lahko oglasite v katerem od številnih salonov pohištva po Sloveniji, v katerih imamo razstavljeno naše pohištvo.