Računalniške mize in kotne pisalne mize vodilnega slovenskega proizvajalca pohištva Alples

Računalniške mize so nujni pohištveni element vsake mladinske sobe ali poslovnega prostora. Pri Alplesu skrbimo, da so vse otroške pisalne mize in računalniške mize prilagodljive in po meri vsakemu prostoru, zato vam nudimo tudi kotne pisalne mize in kosovno pohištvo, ki ga po želji sestavljate skupaj.


Pohištvo za otroško sobo in otroške pisalne mize

Računalniške in otroške kotne mizeMladinske in otroške sobe so vam na voljo v treh odličnih programih, ki bo zadovoljil želje in potešil domišljijo vsakega otroka. To so Mladinske in otroške sobe Planet, Tempo XY in Globus. Soba Planet je v barvi breze in v petih pastelnih barvah, idealna za oblikovanje 'lastnega planeta' za otroke od 0 do 20 let starosti. Čudovite računalniške mize in otroške pisalne mize lahko izberete tudi v Tempo XY programu za otroške sobe in mladinske spalnice, pri katerem lahko izberete sestavljiv program v dveh izvedbah - osnovni bukovi ali beli barvi. Ambient tu popestrijo dodatne mladinske barve kot so rumena, modra, oranžna, rdeča in zelena. Uporabne komode, prostorne garderobne omare, pisalne mize za otroke ter klasična in drsna vrata pa so del programa Globus, ki odlično povezuje vse prostore vašega doma, ob tem pa zadovolji tudi vašega otroka.

VEČ O DNEVNEM POHIŠTVU


Kotne pisalne mize za izkoristek prostora

Odločite se lahko tudi za kotne pisalne mize, ki so lahko v uporabi kot računalniške mize ali kot druge delovne površine. Uporabite jih lahko iz dizajnerskih razlogov ali pa kot izkoristek manjšega prostora, kot pisalne mize za otroke ali mize za dnevno sobo. Otroške pisalne mize so tudi del kosovnega pohištva, kjer dokupujete posamične kose pohištva in jih sestavljate z že obstoječim pohištvom. Če si želite ogledati računalniške mize, otroške kotne pisalne mize ali mize za dnevno sobo, se lahko oglasite v katerem od številnih salonov pohištva po Sloveniji, v katerih imamo razstavljeno naše pohištvo. Med njimi so denimo saloni Lesnina, Triles, Nova Oprema ali pa kar Saloni pohištva Alples, ki so locirani na več lokacijah. Želimo vam odlično izbiro računalniške mize, s katero boste še dolgo zadovoljni.