Kotne pisalne mize za domače in delovno okolje

Kotne pisalne mize so med pisalnimi mizami izjemno priljubljene, saj maksimalno izkoristijo kotni prostor. Poleg kotne pisalne mize se lahko odločite tudi za pravokotne, ovalne, polkrožne in celo okrogle mize. Pestro izbiro nudijo tudi materiali. Velika večina miz je izdelana iz iverne plošče, nekatere imajo kovinsko ali leseno podnožje, spet druge so iz umetnih materialov. Ker vključujejo večje število predalnikov, nosilcev, polic in ostalih elementov, ki poskrbijo za urejenost, je danes izdelava kotne pisalne mize bistveno bolj kompleksna.

Kotne pisalne mize so lahko v uporabi kot računalniške mize ali kot druge delovne površine. Uporabite jih lahko iz dizajnerskih razlogov ali pa kot izkoristek manjšega prostora, na primer kot kotne pisalne mize za otroke. Pisalne mize za otroke so tako kot tudi pisarniška miza del kosovnega pohištva, kjer dokupujete posamične kose pohištva in jih sestavljate z že obstoječim.

Pisalne mize za otroke - otroška pisalna miza naj raste z otrokom

Kotne pisalne mizePri izbiri pisalne mize za otroke bodite pozorni na to, da bodo izdelane iz materiala, ki je odporen na madeže, ki jih puščajo barve, tuši in črnilo, in ki bo prenesel čiščenje z vlažno krpo. Prav tako je pomembno, da miza nima ostrih robov in vogalov. Za otroke in otroške sobe, zato še posebej prav pridejo kotne pisalne mize.

Delovna površina pisalne mize za otroke mora biti dovolj velika, vsaj 70 centimetrov po širini in 50 centimetrov po globini. Njena višina mora ustrezati velikosti otroka, zato je še najbolje, če je pisalna miza prilagodljiva.

Pisalno mizo je najbolje postaviti bočno ob okno, da svetloba pada na mizo z leve strani, stena pa se nahaja za našim hrbtom. Če je pisalna miza namenjena računalniku, pazimo, da svetloba ne odseva na zaslonu. Pozorni smo tudi na to, da takrat, ko sedimo za pisalno mizo, gledamo v vrata.

Pisarniška miza naj bo izbrana premišljeno

Pisarniška miza, ergonomsko oblikovani pisarniški stoli ter praktični predalniki, pisarniške omare in police sestavljajo pisarniško pohištvo. Kadar izbiramo pisarniško pohištvo, je prav, da poskrbimo za dovolj delovne površine. Zato prostor opremite s kakovostno pisalno mizo, na kateri boste imeli vse na svojem mestu. Pisarniška miza naj ob strani nudi dodatne predale, v katerih bodo pisarniški pripomočki pospravljeni, pomembni dokumenti pa na varnem.

V našem podjetju Alples izdelujemo visokokakovostno in ugodno pohištvo po meri, od postelje do kuhinje, ki zagotavlja dobro počutje tako v domačem kot v delovnem okolju. Pisalne mize, kot so otroška pisalna miza in pisarniška miza, so le del naše bogate ponudbe.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani.

Alples d.d. | Ugodno pohištvo za vsak prostor vašega doma - povezave do naše spletne strani: