Poceni kuhinje za vsak dom. Kvalitetna izdelava sodobne mini kuhinje po meri


Poceni kuhinjePoceni kuhinje in ostalo pohištvo lahko dobite v Alplesu. Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1955, danes pa smo najbolj prepoznavna pohištvena blagovna znamka v Sloveniji. Naše znanje vsak dan nadgrajujemo, v vseh letih svojega delovanja pa smo pridobili zlata vredne izkušnje, ki nam zagotavljajo, da za vas izdelamo najboljše kuhinje in ostalo pohištvo. Če ste med tistimi, ki ste prepričani, da kvalitetne kuhinje ne morejo biti poceni, dovolite, da vas prepričamo o nasprotnem. Poceni kuhinje, ki jih ponujamo v Alplesu, so kvalitetne in trpežne, pohvalijo pa se lahko z izredno dolgo življenjsko dobo. Izdelava kuhinje je možna tudi po meri. Ponujamo vam sodobne kuhinje, ki so primerne za vse velikosti prostorov, tudi tiste majhne. Odlična rešitev za male prostore je denimo mini kuhinja. Ne razmišljajte več o dragih zidanih kuhinjah, ki za načrtovanje in izdelavo vzamejo veliko časa in denarja. Odločite se za naše sodobne in funkcionalne modularne kuhinje ali kuhinje po meri.

VEČ O NAČRTOVANJU KUHINJE


Mini kuhinja: tudi majhna kuhinja je lahko funkcionalna

Če ne veste, kako urediti in načrtovati svojo majhno kuhinjo, dovolite, da vam pomagamo. Ponujamo vam poceni mini kuhinje, ki vas bodo očarale s svojo estetsko dovršenostjo in predvsem praktičnostjo. Delo v sodobni mini kuhinji bo prav tako prijetno kakor v veliki kuhinji, saj so mini kuhinje zasnovane tako, da je izkoriščen prav vsak kotiček prostora, opremljene pa so z modernimi in tehnološko dovršenimi sistemi, ki ponujajo veliko udobje pri delu in varnost. Izdelava mini kuhinje po meri je zato odlična priložnost za vse tiste, ki si želite moderno in udobno kuhinjo, kjer boste z veseljem preživljali čas s svojo družino in prijatelji.

Kuhinja


Sodobne kuhinje za sodobne domove po vaši meri

Razmišljate o novi kuhinji? Se morda zanimate za zidano kuhinjo? Naj vas prepričamo, da vam v Alplesu ponujamo najboljše poceni kuhinje, ki vam bodo še dolgo let dobro služile. Obiščite nas v enem izmed naših salonov in si oglejte naše poceni kuhinje. Prepričani smo, da boste našli lepo in funkcionalno ter sodobno zasnovano kuhinjo za vaš dom. Lahko pa si ogledate tudi ponudbo sedežnih garnitur.