V podjetje Alples po funkcionalne in oblikovno brezhibne spalnice po meri

Spalnice po meri omogočajo sestavljanje različnih elementov, da zadovoljijo tudi najbolj zahtevne kupce. Ljudje smo si med seboj različni, zato si v Alplesu prizadevamo, da bi vsakomur omogočili oblikovanje pohištva po svojih željah. S sestavljanjem elementov različnih širin, višin in globin boste prostorsko izkoristili vaš prostor in ustvarili zares moderne in edinstvene spalnice po svoji meri.

Spalnice in omare za spalnico po meri

Omare za spalnico po meriCelotno linijo pohištva za spalnice in druge notranje prostore smo zasnovali tako, da so sestavljive in omogočajo optimalno rešitev za vsako idejno zasnovo. Če izbirate omare za spalnico, postelje ali pohištvo za izdelavo lepe kuhinje, smo tukaj za vas. Naši strokovnjaki so vam na voljo v vseh prodajnih enotah po celi Sloveniji, poleg tega si prostorsko zasnovo lahko izrišete tudi sami. Na naši spletni strani vam namreč nudimo inštalacijo računalniškega programa Gaston, za katerega imamo licenco za neomejeno distribucijo. Z njegovo pomočjo v prostore lahko postavite elemente vseh programov Alplesovega pohištva in si postavitev pogledate v 3D pogledu. To pomeni, da si bodoči dom lahko ogledali v njegovi originalni obliki. Omare za spalnico, oprema kopalnice in drugi dodatki za dom bodo identični pravim. Če želeli preveriti vrednost narisanih sestavov, lahko preko e-mail naslova, ki ga najdete na naši spletni strani, prejmete informativni cenik vseh naših produktov.

Do čudovite spalnice po meri z arhitektom

V primeru, da se v programu ne znajdete najbolje ali pa enostavno ne najdete pravega ravnotežja med funkcionalnostjo in izgledom prostorov, vam nudimo tudi storitev našega arhitekta. Preko spletne strani pod zavihkom 'arhitekt svetuje' pošljite povpraševanje s potrebnimi informacijami in arhitekt vam bo poslal primere optimalnih rešitev. V prostor bo postavil omare za spalnico, izrisal čudovite spalnice po meri, v kuhinji pa bodo dodatki za kuhinje nadgradili njeno vrednost. Izberite kvalitetno opremo vaših prostorov in se odločite za moderne in edinstvene spalnice po meri domačega proizvajalca. Omare za spalnico in drugo opremo prostorov vam bomo dobavili in montirali v najkrajšem možnem času.