Oprema kuhinje, ki izraža vašo individualnost in kreativnost

Oprema kuhinje - nape, mize, stoli,...Priznano slovensko podjetje Alples iz Železnikov že vrsto let izdeluje kakovostno opremo kuhinje za čisto vsak okus. Nudimo vam namreč raznolike modele kuhinj, ki jih lahko še dodatno prilagodite svojim željam in potrebam z izbiro barv, dodatkov, kombinacij materialov, razporeditvijo elementov, itd. Izdelamo tudi opremo kuhinje po meri.
Opremo kuhinje, ki so jo zasnovali izkušeni Alplesovi strokovnjaki, si lahko ogledate na naši prenovljeni spletni strani. Na voljo vam je tako oprema kuhinje s tradicionalnim videzom, kot tudi sodobnejše verzije. Vsem modelom kuhinjske opreme pa je skupna visoka kakovost, ki je kupcem dostopna po konkurenčni ceni. Odločite se lahko za nakup celotnega kuhinjskega sestava ali posameznih delov opreme kuhinje (npr. kuhinjska napa, kuhinjske mize in stoli, pulti...).

Kuhinjska napa je obvezni sestavni del skoraj vsake sodobne kuhinje

Kuhinjska napa je skorajda nujna oprema kuhinje. Na voljo so vam otočne kuhinjske nape, izvlečne kuhinjske nape, klasični modeli nap, kotne kuhinjske nape, vgradne nape, kaminske nape in še bi lahko naštevali. V prostoru skrbijo za čist zrak, saj odvajajo vlago, vonjave in morebitni dim. Pomembno je, da kuhinjska napa odvaja zrak iz prostora (ne da zrak samo kroži) ter da je dovolj zmogljiva. Pri izbiri primerne nape za vašo kuhinjo vam zaposleni v Alplesu z veseljem svetujemo.
Oprema kuhinje Alples se ponaša z izredno dolgo življenjsko dobo, ki je rezultat premišljene izbire materialov in skrbne izdelave ter nadzora kakovosti. Kuhinje Alples bodo svojo estetsko in funkcionalno vrednost obdržale še vrsto let, zato boste v njih z veseljem preživljali svoj čas. Ker nam je zadovoljstvo strank izredno pomembno, smo vam vedno na voljo za dodatna pojasnila in odgovore na morebitna vprašanja. Naročeno opremo kuhinje vam dostavimo v kratkem roku in na vašo željo tudi strokovno montiramo. Želimo vam veliko prijetnih trenutkov v vaši novi kuhinji Alples!