Cenik za kuhinje Alples je vedno ugoden

Cenik za kuhinje je pogosto tisto, kar veliko ljudi najprej pogleda, čeprav morda ni najbolj smiselno, da se zadeve lotimo s tega vidika. Jasno je seveda, da smo večinoma pri izbiti vsaj omejeni z denarjem, ki ga imamo na voljo, a s pravo kombinacijo in izbiro elementov lahko veliko prihranimo. Alples spada med podjetja, ki svojim strankam ponujajo pohištvo srednjega cenovnega razreda: spalnice, dnevne sobe, mladinske in otroške sobe, vgradne omare z drsnimi vrati in kuhinje. Cenik je na voljo v naših salonih, tam vam bodo izdelali tudi 3D izris kuhinje, v kateri bo vse na svojem mestu, lahko tudi kuhinjska miza in stoli.

3D izris kuhinje - cenik vključuje tudi svetovanje arhitekta

Za najboljšo predstavo, kako bo razporejeno vaše kuhinjsko pohištvo, bela tehnika, različni dodatki, kuhinjska miza in stoli, je najbolje izdelati 3D izris kuhinje (cenik vključuje tudi to storitev in svetovanje). Z njim boste natanko videli, kako bodo razporejeni elementi, pa tudi, kako bodo usklajene barve in posamezni dodatki. To je namreč izjemno pomembno, saj je kasnejše spreminjaje že montirane kuhinje težko izvedljivo in seveda povezano s stroški. Okviren 3D izris si lahko kar sami izdelate s pomočjo računalniškega programa Gaston in nam ga pošljete po elektronski pošti.

Kuhinjska mizaKuhinjska miza

Cenik za kuhinje vsebuje tudi kuhinjsko mizo in stole ter vse ostalo pohištvo, ki je nujno za funkcionalne kuhinje. Cenik oziroma končna cena kuhinje je seveda odvisna od izbire, a naše pohištvo spada v srednji cenovni razred, tako da znesek na računu ne bo previsok. Žal je v sodobnem hitenju malo časa, da se družine zberejo skupaj in v miru poklepetajo, zato je kuhinjska miza je pogosto tisti del stanovanja, kjer se srečuje celotna družina - vsaj pri obrokih ob koncu tedna. Svetujemo vam, da si izberete takšno, za katero bo lahko sedela vsa družina in še kakšne gost. Seveda pa smo po navadi odvisni od same velikosti prostora, a vedno se da s pametno razporeditvijo izkoristiti vse, kar nam je na voljo. Enako velja za velikost kuhinje. Cenik vključuje tudi 3D izris kuhinje, ki izbiro bistveno olajša, pa naj gre za spalnice, mladinske in otroške sobe, posamezne kose ali pa omare z drsnimi vrati. Z našimi svetovalci je odločitev lažja.

Alples | Cenik za kuhinje vključuje tudi 3D izris kuhinje - povezave do naše spletne strani:

  • Kuhinje cenik
  • Kuhinjska miza
  • 3D izris kuhinje