Kuhinje: akcija za male lesene in masivne kuhinje v različnih barvah


Kuhinje - akcija je odlična priložnost, da za novo kuhinjo plačate manj, kot bi sicer. Vsak, ki se odloča za nakup kuhinje, mora dobro premisliti o tem, kakšno kuhinjo si sploh želi. Pravzaprav je pri tem najbolj pomembno to, da prostor, ki ga imamo na voljo, maksimalno izkoristimo. V podjetju Alples d.o.o. vam ponujamo možnost, da si sestavite svojo sanjsko kuhinjo po meri. Akcija pa je odlična priložnost za to. Imate manjši prostor in razmišljate o nakupu male kuhinje po meri? Bi si želeli imeti leseno masivno kuhinjo? Mi vam lahko izdelamo takšno, ki bo izpolnila vsa vaša pričakovanja. Izbirate lahko med različnimi modernimi in rustikalnimi kuhinjami, ki se bodo odlično podale v vaš prostor. Barve kuhinj pa si lahko ogledate na naši spletni strani. Vabimo vas, da nas obiščete v enem od naših salonov pohištva, kjer se lahko z našimi svetovalci dogovorite tudi za 3D izris kuhinje, da si boste svojo novo kuhinjo lažje vizualizirali.

Različne barve kuhinj


Male kuhinje - kuhinje po meri za vsak prostor

Od nekdaj velja, da je kuhinja srce doma. V kuhinji pripravljamo hrano in se družimo z družino in prijatelji. Pri tem pa je najbolj pomembno, da je kuhinja funkcionalna in udobna. Ponujamo vam akcijo kuhinj, ki je ne smete zamuditi. Ne glede na to, kakšno kuhinjo želite, moderno ali rustikalno, malo kuhinjo ali veliko leseno kuhinjo, prepričani smo, da bomo našli rešitev za vas. Male kuhinje se po ničemer ne razlikujejo od večjih kuhinj. Prav tako so lahko moderne ali rustikalne, v vsakem primeru pa so funkcionalne. Iz obsežnega nabora elementov, ki vam ga ponujamo, lahko s premišljenim izborom dobite funkcionalno kuhinjo, ki bo ergonomsko oblikovana, zato bo tudi delo v njej prijetno, udobno in predvsem varno. Mala kuhinja, ki jo za vas izdelamo po meri, bo imela vse, kar imajo velike kuhinje: kakovostne materiale, vgrajeno okovje, napredne sisteme blaženja in še in še. Prepričani smo, da bo vaša nova mala kuhinja navdušila ne le vas, temveč vsakogar, ki jo bo zagledal. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo barv in modelov kuhinj. Če pa nas obiščete v našem salonu kuhinj, vam bomo z veseljem predstavili tudi aktualne akcije.


Barve v kuhinji poskrbijo za igrivost in toplino

Barve kuhinje so za marsikoga zelo pomembne, saj je kuhinja prostor, kjer preživimo veliko časa, zato je potrebno poskrbeti, da bodo barve igrive, kljub temu pa bodo dajale vašemu domu toplino in prijetnost. Naša ponudba barv kuhinj je pestra in raznolika. Izbirate lahko med različnimi barvami in tako povežete kuhinjo z dnevno sobo in ostalimi prostori v vašem domu. Pri načrtovanju kuhinje zato dobro premislite, kakšne barve si želite.

Akcijske cene kuhinj


Bele in ostale kuhinje: akcija

Bele kuhinje so v zadnjem času zelo priljubljene, vendar pa bela kuhinja ni edina izbira. Belo barvo lahko kombinirate z lesom in tako pričarate tudi košček narave v vaš dom. Marsikdo se strinja, da so barve kuhinje zelo pomembne, saj v veliki meri vplivajo tudi na naše razpoloženje in počutje. Oglejte si naše kuhinje na spletni strani, kjer lahko izveste tudi vse o aktualnih akcijah.


Lesene masivne kuhinje po vaši meri in ugodni ceni

Ste za klasiko? Potem ne spreglejte naših rustikalnih kuhinj, ki se bomo odlično prilegale v vaš dom. Veliko je prednosti kuhinj po meri, ena od njih pa je nedvomno ta, da se bo vaša nova lesena masivna kuhinja ali moderna kuhinja z otokom popolnoma prilegala vašemu prostoru. Izdelava lesenih masivnih kuhinje je pri nas kakovostna in cenovno ugodna. Kontaktirajte nas, če potrebujete novo kuhinjo - akcija, ki smo jo pripravili za vas, je odlična priložnost za še bolj ugoden nakup.

OBIŠČITE NAS NA SEJMU DOM

LAHKO SE ODLOČITE TUDI ZA ZIDANO KUHINJO