Kuhinje po meri in odlični ceni - mini bela kuhinja na ogled v salonu kuhinj


Kuhinje po meri vam v podjetju Alples d. o. o. ponujamo po ugodni ceni. Pred nakupom kuhinje je potrebno dobro premisliti o prostoru in razporeditvi elementov, da bo vaša nova kuhinja po meri funkcionalna, pa tudi estetsko privlačna. Ker je kuhinja osrednji prostor vsakega doma, vam pri nas ponujamo možnost, da postane to kuhinja z dušo. Ne glede na to, kakšno kuhinjo želite, klasično ali moderno, naša ponudba je pestra in raznolika, zato smo prepričani, da bodo tudi najbolj zahtevni okusi pri nas prišli na svoj račun. Velika ponudba barv in obdelav namreč omogoča, da boste izbrali kuhinjo svojih sanj. Imate majhen prostor in je mini kuhinja edina rešitev za vas? Tudi za to lahko poskrbimo. Mini bela kuhinja po meri se bo popolnoma prilegala vašemu prostoru. Vas torej zanimajo kuhinje po meri? Cene so pri nas konkurenčne in ugodne. Vabljeni v naš salon kuhinj, kjer si lahko ogledate naše razstavne eksponate kuhinj. Z našimi svetovalci pa se lahko dogovorite tudi za 3D izris kuhinje po meri.

IDEJE ZA NOVE KUHINJE

Kuhinje po meri v salonu Alples

Mini kuhinja - funkcionalna kot velika kuhinja

Če se odločate za nakup kuhinje za manjši prostor, nikar ne spreglejte naše ponudbe kuhinj po meri. Mini kuhinja, ki jo lahko po meri in ugodni ceni kupite v Alplesu, je lahko bela kuhinja, lahko pa se odločite tudi za ostale barve. Iz obsežnega nabora elementov lahko s premišljenim izborom sestavite popolnoma funkcionalno mini kuhinjo, ki bo ergonomsko oblikovana, zato bo delo v njej varno in udobno. Naše kuhinje, tudi mini kuhinje po meri, so kakovostne in trpežne. Kakovostni materiali, vgrajeno okovje, sistemi blaženja in kvalitetna izdelava so garancija za dolgoletno brezhibno delovanje. Ne glede na to, ali potrebujete mini kuhinjo ali moderno kuhinjo z otokom - pri nas lahko dobite kuhinjo po meri, ki bo popolnoma ustrezala vašim željam in zahtevam.


Kuhinje po meri - cene smo prilagodili vašim željam

Vsak, ki se odloča za nakup nove kuhinje, veliko pozornost posveti prav ceni. Nakup kuhinje je lahko velika finančna investicija, zato je pri izbiri potreben tehten premislek. V podjetju Alples d. o. o. vam ponujamo ugodno ceno za kuhinje po meri. Izdelava kuhinje po meri, mini kuhinje ali velike kuhinje pri nas poteka pod budnim očesom strokovnjakov, ki poskrbijo za vsak detajl. Obiščite nas v salonu kuhinj, kjer se lahko dogovorite za izris kuhinje po meri. Naše kuhinje po meri navdušujejo ne le s svojim videzom, temveč predvsem s svojo eleganco, funkcionalnostjo in udobnostjo. Izberite najboljšo kuhinjo zase in svojo družino, izberite moderno ali klasično kuhinjo po meri, ki bo zadostila vsem vašim potrebam in željam.


Moderne bele kuhinje in ostale kuhinje po vaši meri

Moderne kuhinje so sodobne kuhinje, ki vam ponujajo vse in še več, kar pričakujete od klasične kuhinje. Kljub temu, da so moderne, so tople, prijetne in domačne. Moderne kuhinje po meri so prilagojene individualnemu prostoru, s svojim videzom in funkcionalnostjo pa vas bodo popolnoma očarale. Ponudba barv je pestra - moderna bela kuhinja v povezavi z lesenimi elementi je drzna in elegantna, sodobna in povezana z naravo. Poleg bele kuhinje so na voljo tudi ostale barve kuhinj, ki so estetsko dovršene in praktične. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev za vašo novo mini ali moderno belo kuhinjo po meri, hkrati pa vam za njo ponudili ugodno ceno.

Mini bele kuhinje


Oglejte si razstavne eksponate kuhinj v salonu kuhinj

Najboljše mesto, kjer lahko dobite vse informacije o kuhinjah po meri, je salon kuhinj. Vabimo vas, da obiščete enega od naši prodajno-razstavnih salonov, kjer boste dobili vse informacije o belih in ostalih modernih in klasičnih kuhinjah, ceni, izrisu kuhinj itd. Pričakujemo vas!