Pošlji povpraševanje

Poletne počitnice na Hrvaškem morju z ugodno ponudbo namestitev

Če ste se odločili, da boste letošnje poletne počitnice preživeli na Jadranski obali, lahko pregledate bogato ponudbo različnih nastanitvenih možnosti na spletni strani turistične agencije Sajko. Izbrani apartmaji na Hrvaškem in hoteli za poletne počitnice 2020 so na voljo v redni ponudbi z določenimi ugodnostmi in popusti, ki veljajo na hitre prijave. Preko spletne strani Sajko turizma pa lahko rezervirate tudi druge nastanitve, kot so sobe, mobilne hiške, počitniške vile in drugo. Spletni iskalnik za počitnice na Hrvaškem omogoča, da izbrano nastanitev poiščete glede na želeno vrsto namestitve, datum prihoda in datum odhoda, število oseb ter želeno destinacijo. Izbrano namestitev za poletne počitnice lahko poiščete tudi glede na cenovni razpon ter druge kriterije, kot je možnost rezervacije, če bodo z vami na oddih odšli tudi hišni ljubljenčki. V ponudbi so na voljo tudi robinzonske počitnice, pri čemer lahko rezervirate različne vrste nastanitev, ki se nahajajo na bolj odročnih ter mirnih lokacijah, predvsem na hrvaških otokih.

Počitnice na Jadranskem morju

Apartmaji na Hrvaškem – redna ponudba za poletje 2020

Na spletni strani turistične agencije Sajko lahko najdete redno ponudbo apartmajev na Hrvaškem iz kataloga za poletne počitnice 2020. Na območju Istre, natančneje v Umagu, so na voljo trije različni apartmaji na Hrvaškem iz redne ponudbe. Tako lahko rezervirate počitnice v Umagu v apartmajih Polynesia s tremi zvezdicami, Kanegra z dvema zvezdicama ter v počitniškem apartmajskem naselju Sol Stella. Za omenjene nastanitve veljajo popusti na zgodnje rezervacije. Dodatne ugodnosti z vključenim brezplačnim bivanjem otrok do sedmih let starosti pa so na voljo tudi za zgodnje rezervacije počitnic na otoku Pag. Valentino apartmaji na Hrvaškem se nahajajo v centru starega mestnega jedra Paga, s pogledom na ulico in bližnji mestni trg. Otok Pag predstavlja idealno destinacijo za poletne počitnice, saj je tu priljubljeno letovišče Slovencev, ki obiskujejo čudovite zalive, plaže in rte. Komfortno opremljeni Valentino apartmaji na Hrvaškem so na voljo v različnih poletnih terminih, kar lahko natančneje preverite na spletni strani.

Pustolovske robinzonske počitnice z različnimi nastanitvami

Preko spletne strani turistične agencije Sajko lahko rezervirate tudi robinzonske počitnice v različnih nastanitvah, kot so apartmaji, sobe, počitniške hiše in luksuzne vile. Pustolovske počitnice na morju so na voljo na različnih destinacijah, kot je otok Pelješac, Brač, Hvar, Pašman, Dugi otok, Kornati, Cres, Korčula, Lošinj in drugi otoki, ki v odročnih predelih s prečudovitimi plažami in okoliško naravo nudijo nepozabne robinzonske počitnice. Ob kliku na izbrano nastanitev boste pridobili vse informacije, ki jih potrebujete za brezskrbno rezervacijo. V spodnjem koledarju so označeni prosti termini za rezervacijo v izbrani namestitvi. Opisane so tudi vse informacije o opremljenosti nastanitve ter ostalih storitvah, ki so vključene v ceno. Na interaktivni mapi pa lahko pregledate oddaljenost od plaže, mestec v bližini in trgovin. Na priloženih slikah namestitev, ki nudijo nepozabne robinzonske počitnice, pa si lahko ogledate notranjost počitniških prostorov in zunanje površine, ki so med bivanjem na voljo za uporabo.


Počitnice na Hrvaškem – mobilne hiške na polotoku Pelješac

Počitnice na morju lahko preživite v polno opremljenih mobilnih hiškah, ki se nahajajo v kampu Perna na polotoku Pelješac, le nekaj kilometrov izven Orebića. Nastanitev v mobilnih hiškah spada pod redno ponudbo turistične agencije Sajko, ki nudi popuste in ugodnosti na zgodnje rezervacije ter akcijske cene za počitnice v določenih terminih. Cena za počitnice v kampu Perna se razlikuje glede na izbiro vrste mobilne hišice. Pri tem so hiške Bianca nekoliko večje od hišk Anya, saj imajo dve kopalnici. Na voljo so tudi Premium hišice, ki se nahajajo bližje obale in imajo dodane še določene gospodinjske in elektronske aparate. Počitnice v mobilnih hišicah so primerne za največ štiri odrasle osebe in dva otroka do dvanajstega leta starosti. V kampu Perna se nahaja restavracija, trgovina, bar, otroško igrišče, center za surfanje na vodi in druga infrastruktura.

Poletne počitnice na Hrvaškem