Pošlji povpraševanje

Križarjenje je priložnost za romantično srečanje

Jesenski čas z nekoliko turobnim vremenom in kopico obveznosti, s katerimi prepletemo svoja življenja, je za samske ljudi, ki si želijo srečati sopotnika ali sopotnico za druženje in uživanje življenja, naporen. Kam se odpraviti, da končno ugledamo in začutimo svojo dušo dvojčico? Na romantično križarjenje morda, proč od sive rutine vsakdana, v privlačne zalive dežel, v katerih še niste bili in si jih želite spoznati?

Turistične agencije v svoji ponudbi nudijo križarjenja vseh vrst. Predvsem all inclusive križarjenja ponujajo resničen oddih in odmik od vsega, za kar običajno »moramo« poskrbeti. Cena all inclusive križarjenja običajno zajema bivanje v ladijski kabini ves čas našega potovanja. Navadno takšna kabina nima okna, zanj bo potrebno doplačilo. Prav tako je doplačilo potrebno, če si zaželimo bivanja v sobi z balkonom v višjih nadstropjih križarke ali celo najem suite, manjšega apartmaja z vsem razkošjem, ki ga stanovanje na luksuzni ladji ponuja. Ponudba all inclusive križarjenja vključuje tudi vso hrano za gosta in sicer pet obrokov, ki si jih po lastnih željah izberemo v samopostrežnem bifeju ladijskih restavracij.

Ob vkrcanju na križarko vsak gost dobi svojo »ladijsko« kartico, ki je namenjena plačevanju storitev, ki niso zajete v all inclusive ponudbo. Z gotovino na ladji ne poslujemo, zneske z vaše ladijske kartice poravnamo s kreditno kartico ob koncu križarjenja. Vse alkoholne pijače na križarjenju je potrebno plačati posebej, prav tako so obvezni del vsakega turističnega križarjenja tudi napitnine, vsaj 10 evrov dnevno vsak odrasli gost nameni tej obliki plačevanja osebja, ki ves čas križarjenja skrbi zanj. Plačljivi so tudi vsi prevozi in organizirani ogledi pristaniških mest, kjer se križarka zasidra za nekaj ur.

Križarjenja vzhodno Sredozemlje


Križarjenje za novo leto

Dočakati silvestrski večer na luksuzni križarki je čaroben občutek. Za goste, željne takšnega silvestrovanja, je na voljo mini križarjenje ob prečudoviti Azurni obali. Štiridnevno križarjenje vključuje tudi avtobusni izlet z ogledom znamenitosti na poti do pristanišča, kjer se vkrcate na križarko.

Zajtrk v Nici, ogled kneževine Monako, obisk katedrale, kjer je pokopana znana igralka Grace Kelly, ogled znamenitega Cannesa in igralnic Monte Carla, je le nekaj biserčkov, ki jih ponuja tovrstno mini križarjenje. Sledijo priprave na najdaljšo noč, ki jo bodo gostje doživeli kar na mondeni križarki, z vsemi čudovitimi doživetji, ki jih ponuja takšno silvestrovanje. Bogata slavnostna večerja v ladijski restavraciji, plesna glasba z ladijskim orkestrom in zanimiv silvestrski program.

Potovati z Mega Smeraldo, moderno ladjo, dolgo 170 m, ki sprejme okoli 2000 potnikov, je nepozabna izkušnja. Gostom križarjenja so na voljo bar, kavarna, samopostrežna restavracija, osrednja restavracija, trgovina, igralnica za otroke, konferenčna soba in diskoteka. Na mini križarjenje za novo leto se lahko odpravite v paru ali z družino, lahko pa je to pravo romantično križarjenje za samske.

Križarjenje


Križarjenje ob vzhodnem Sredozemlju

Na nekoliko daljše, osemdnevno križarjenje ob vzhodnem Sredozemlju se lahko odpravite v zgodnje spomladanskem času. Moderna križarka MSC Sinfonia je ime dobila po najslavnejših evropskih klasičnih skladateljih (Beethoven, Mozart, Debussy, Čajakovski in Brahms). Ladja na devetih palubah sprejme 2.679 potnikov, v 980 kabinah. Nudi najrazličnejše aktivnosti, od fitnesa, stezo za hojo, bazene, lahko se tudi urite v golfu, saj je ladja opremljena z vrhunskim simulatorjem golfa.

Ugodna cena križarjenja po vzhodnem Sredozemlju, ob obalah Hrvaške, Grčije, Albanije in Italije, zajema sedem nočitev v izbrani ladijski kabini z razširjenim polnim penzionom (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, svečana večerja, polnočni bife, voda, čaj in kava), vse vključene storitve na ladji: zabavni program, dodatne predstave, animacija, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, voden ogled mesta Split, vse pristaniške takse ter slovensko vodenje in spremstvo na celotnem križarjenju. Osemdnevno križarjenje ob vzhodnem Sredozemlju je idealno potovanje za pare, družine z majhnimi otroki ali za samske.

Preberite si več o all inclusive križarjenju