Dopust na Hrvaškem 

Dopust pri naših južnih sosedih je še vedno najbolj priljubljena oblika poletnih počitnic za Slovence. Ker je povpraševanja veliko, rezervacije pa so narejene že zelo hitro, priporočamo, da z izbiro nastanitve ne odlašate predolgo. V turistični agenciji Sajko ponujamo bogat izbor različnih vrst nočitev, vse od apartmajev, all inclusive hotelov, kampov, mobilnih hišic in zasebnih hiš. Poiskali vam bomo idealno vrsto prenočišča za romantičen oddih, družinske počitnice ali pa počitnice s hišnim ljubljenčkom. Dopust na Hrvaškem ponuja ogromno možnosti, veliko je tudi lepih krajev, kamor se lahko odpravite. Najbližja je Istra, po najlepšem morju pa je znana Dalmacija.

Dopust v hrvaški Dalmaciji

Apartmaji na Hrvaškem

Udobje, dopust po svoji meri in izbrana lokacija. Apartmaji na Hrvaškem omogočajo sproščene počitnice za vso družino in so zelo razširjena oblika ponudbe. V njih lahko spi več ljudi, kuhate si sami, velikokrat imate na voljo še kakšen balkon, klima pa je praktično obvezna. Ponujamo preverjeno dobre apartmaje na Hrvaškem, kjer boste blizu morja, v čistih prostorih z dobro opremo. Izbirate lahko med številnimi destinacijami v Istri, otoki in dopustom v hrvaški Dalmaciji. Ta velja za eno najlepših obalnih regij na svetu.

Apartmaji in druge nastanitve na Hrvaškem

Popolna brezskrbnost z all inclusive počitnicami

Če boste za počitnice na Hrvaškem izbrali all inclusive, to pomeni, da imate v hotelu plačane prav vse obroke, prigrizke, pijačo, pa tudi uporabo plaže z ležalniki, bazen, otroško animacijo in nekatere druge aktivnosti. Skratka, če si želite popolne sproščenosti in uživanja, kjer je vse plačano vnaprej in se ne obremenjujete z dodatnimi stroški, izberite to možnost. Po želji vam organiziramo tudi avtobusni prevoz. Kar nekaj hotelov je zelo ugodnih in boste lahko all inclusive počitnice zares dobro izkoristili. Dober primer je hotel Borik v Zadru, kjer imajo zares bogato ponudbo za različne okuse. Tako lahko tudi dopust v Dalmaciji preživite na krasni lokaciji, ki ima bogato zgodovino in kulturo.