Nepovratni ventil za vodo in hidravliko, pnevmatski ventili in ostala ponudba

Nepovratni ventil, kot že njegovo ime pove, omogoča pretok tekočin ali zraka samo v eni smeri, in sicer z minimalnim padcem tlaka. Prav padec tlaka je ključen kriterij kakovosti, ko govorimo o nepovratnih ventilih. Ventilski vložki so različni, lahko so oblikovano kot krogla, stožec, plošča ali kapsula. Nepovratni ventil za vodo oziroma nepovratni ventil za hidravliko ima na področju hidravlike pomembno vlogo, saj so to elementi, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje različnih naprav in strojev. Kot smo že prej omenili, imajo nepovratni ventili pomembno nalogo prepuščanja toka samo v eno smer. Podjetje S3C v sodelovanju z nemško družbo, ki je eden najboljših evropskih ponudnikov industrijske opreme ter izdelkov za hidravliko in pnevmatiko, ponuja kakovostne ventile. Na enem mestu vam v naši spletni trgovini ponujamo širok izbor elektromagnetnih ventilov, ki so zanesljivi, kakovostni in trajni, saj je njihova uporabna doba zelo dolga. Če potrebujete tudi prirobnični krogelni ventil, potem je naše podjetje pravi naslov za vas. 

Kje se uporablja nepovratni ventil za vodo?

Mogoče se tega niti ne zavedate, a nepovratni ventil je široko uporaben, najdemo pa ga tudi v vsakem gospodinjstvu. Namenjen je reguliranju pretoka vode v vsakem vodovodnem sistemu. Tudi prirobnični krogelni ventil oziroma kroglični nepovratni hidravlični ventil lahko najdemo v gospodinjstvih, in sicer služi pri urejanju radiatorskega sistema v hiši. Nepovratni ventili za vodo se uporabljajo tudi v različnih proizvodnjah in industrijah, so nepogrešljiv in nezamenljiv del vsake kanalizacije, ogrevalnih sistemov itd. Ventili za vodo so na voljo v različnih dimenzijah in modelih, ponudbo pa lahko preverite na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vse informacije o izdelkih. 

Nepovratni ventil za hidravliko

Ventil (nepovratni) za zrak je tudi del naše ponudbe

Pnevmatski ventili predstavljajo tudi del ponudbe našega podjetja. Podobno kot tisti za vodo, tudi pnevmatski ventili delujejo tako, da preprečujejo samovoljno kroženje zraka. Pnevmatski ventili omogočajo, da je pretok zraka možen samo v eno smer. Ker je ponudba na trgu velika, je včasih težko izbrati kakovostnega ponudnika in tudi primeren ventil za določeno aplikacijo. Če niste prepričani, kateri ventili so primerni za vas, vam lahko pri tem pomagamo zaposleni v našem podjetju. Na naši spletni strani se nahaja tudi katalog, v katerem si lahko ogledate ponudbo nepovratnih ventilov. Tam boste dobili tudi vse informacije o posameznih komponentah. Na zalogi imamo več kot 120.000 različnih artiklov in poskrbeli bomo, da bo željeno blago v najkrajšem možnem času na vašem naslovu. 

Najbolj iskan je elektromagnetni ventil za vodo

Med vsemi ventili spada elektromagnetni ventil za vodo med najbolj iskane, saj je široko uporaben. Najdemo ga v vsakem domu, na primer v beli tehniki, kjer regulira dotok vode v pralnem ali pomivalnem stroju, hladilniku itd. Na voljo so različni elektromagnetni ventili v različnih izvedbah, vrstah in dimenzijah. Ventili predstavljajo vrsto zapore za uravnavanje pretoka tekočih snovi, kar pomeni, nadzorujejo tlak, pretok in smer pretoka različnih hidravličnih tekočin. Za razliko od ročnih nepovratnih ventilov, elektromagnetni ventil za hidravliko omogoča funkcijo elektro krmiljenja z uporabo tipk ali daljinskega upravljalnika. Uporablja se za avtomatizacijo krmiljenja pri sodobnih obdelovalnih strojih, pa tudi pri vseh sodobnih proizvodnih procesih. Nepovratni ventil za hidravliko, kakor tudi cevi za hidravliko, ustrezajo vsem zahtevan standardom kakovosti. 

Nepovratni ventili za vodo

Ponudba za standardne in profesionalne aplikacije

V našem prodajnem programu boste našli različne ventile, ki so namenjeni tako standardnim kot profesionalnim aplikacijam. Vabimo vas, da si celotno ponudbo ogledate na naši spletni strani, kjer lahko v spletni trgovini naročite željene izdelke v samo nekaj preprostih korakov. Za več informacij pa nas lahko kadarkoli kontaktirate. 

Obiščite spletno trgovino s3c >>>