Do sanjske spalnice z izdelavo spalnice po meri

Spalnica je intimni prostor našega doma, zato je najpomembneje, da se v njej počutimo prijetno. K sproščenemu vzdušju spalnice najbolj pripomore primerno opremljeno bivalno okolje, ki odraža naš življenjski slog, ob katerem se počutimo sproščeno. Sproščujoče ozračje zagotavlja kakovostno spanje in počitek, ki nam po dolgih delovnih dneh povrne moči. Za prijeten začetek dneva ni pomembna noga, s katero vstanete, temveč ambient spalnice in ustrezno ležišče.

Pri izbiri opreme in pohištva pogosto pride do dileme, kako zagotoviti sproščeno in udobno vzdušje v domači spalnici, hkrati pa doseči tudi stilsko usklajenost. Izbira pohištva za spalnico ne bi smela predstavljati neprijetnega opravka, kljub temu pa se je med izdelki, ki so na voljo na tržišču, včasih težko odločiti. Najboljšo rešitev predstavlja izdelava spalnice po meri. Na ta način boste v celoti izkoristili dani prostor, obenem pa bo izdelano pohištvo po meri uresničilo vse vaše želje in zahteve. Z izdelavo spalnice po meri boste prišli do vaše sanjske spalnice. Glede na vaš osebni stil se lahko odločite za izdelavo klasične ali moderne spalnice.

Spalnice po meriModerne spalnice po meri

Pri opremljanju moderne spalnice pomemben minimalizem

Pravo pohištvo moderne spalnice na dolgi rok zagotavlja zadovoljstvo, saj ustvari udoben, stilski in praktičen prostor, hkrati pa izboljša kakovost spanja. Ključ do zadovoljstva ni prostor, natrpan s priljubljenim pohištvom, temveč minimalistična oprema, ki v prostor podaja osebnost in toplino. Tako naj opremljanje spalnice zajema predvsem udobno posteljo in prostorno garderobno omaro ter nočno omarico. Če prostor omogoča postavitev dodatne komode, pa svojo oazo počitka opremite tudi s tem.

Izbira postelje je ključnega pomena, pri tem pa je dobro upoštevati kriterije velikosti in sloga ter seveda ceno. A treba se je zavedati, da poceni postelja svojih bistvenih funkcij, kot sta blagodejni učinek na hrbtenico in krepčilen spanec, ne bo opravljala prav dolgo.

Pri opremljanju moderne spalnice ne smemo pozabiti niti na shranjevalne elemente, kot so garderobne omare za spalnico, regali, komode in nočne omarice, saj ne želimo, da bi naša oblačila in drobnarije kar prosto ležale po prostoru. Pri izbiri omare za spalnico bodite pozorni predvsem na videz in velikost shranjevalnega prostora. Odločitev pa lahko olajšajo tudi nekateri drugi kriteriji, kot so na primer način montaže, material, iz katerega je določen kos pohištva izdelan, in seveda prostor, ki ga pohištvo zavzame. Spalnice namreč navadno niso ravno zelo prostorne.

Pohištvo po naročilu izdelujemo tudi za ostale prostore vašega doma. Vabljeni na našo spletno stran!