Vgradna omara po meri vašega okusa


vgradne omare po meriVgradna omara po meri se od omare, kupljene v trgovini, razlikuje v več pogledih. Vgradna omara je narejena posebej za vas in v skladu z vašimi potrebami, zato ni potrebno nobeno sprejemanje kompromisov. V Mizarstvu Avbelj smo v več desetletjih delovanja opremili že prenekateri dom, poslovno stavbo ali javno zgradbo. Svoje delo opravljamo z velikim veseljem in se zmeraj trudimo ugoditi stranki, saj nam je v veliko zadovoljstvo, če so ljudje z našimi vgradnimi omarami po meri zadovoljni. Izdelava vgradne omare in vsakega pohištva se najprej začne v domišljiji. Če si predstavljate lepo, sodobno, kvalitetno in cenovno ugodno vgradno omaro po meri, vam jo bomo pomagali uresničiti.

VEČ O CENIKU VGRADNIH OMAR TUKAJ!


Kaj lahko prilagodimo oziroma med čem lahko izbirate?


Vgradne omare po meri so dejansko narejene po meri vašega okusa. Pomeni, da jo lahko naredimo od zida do zida ter prav do stropa. Ob tem lahko notranjost svoje vgradne omare po meri sami načrtujete ter s tem povečate njeno funkcionalnost. Izdelava vgradne omare zmeraj poteka v skladu z dogovorom med mizarstvom in stranko oziroma po vnaprej dogovorjenem načrtu vgradne omare, zato dodamo toliko palic za obešanje ali polic, kot vam ustreza, ob tem pa lahko izberete še izvlečne police. Izbirate lahko med več vodili, pa tudi način odpiranja vgradne omare po meri se lahko razlikuje. Prav vsi materiali, ki jih uporabljamo za izdelavo vgradne omare, so kvalitetni, a lahko tudi na tem področju izberete, kar vam je všeč, prav tako pa prilagodimo barvo vgradne omare in dizajn.

izdelava vgradne omare po meri


Postopek izdelave vgradne omare


Pred izdelavo vgradne omare nam opišete svojo vizijo. Nato vas obiščemo in natančno izmerimo prostor, kamor bomo vgradne omare po meri postavili. Naš svetovalec vam lahko pomaga pri odločitvi za materiale, barve vgradne omare in postavitev, da si boste lažje predstavljali, kako bo vaša vgradna omara po meri funkcionirala v prostoru, pa vam pripravimo 3D izris. Odločimo se še za notranjo razdelitev, odpiranje ter vodila vgradne omare in kmalu boste lahko uživali v svojem novem pohištvu.