Spalnice po meri zagotavljajo prijeten počitek in udobno spanje

Spalnice po meri so idealna rešitev za velike in male prostore, saj je v sproščenem intimnem prostoru za počitek pomembna tudi funkcionalna izraba le tega. Pri izbiri opreme in pohištva za dom pogosto pride do dileme, kako zagotoviti sproščeno in udobno vzdušje v domači spalnici, hkrati pa doseči tudi stilsko usklajenost. Izbira pohištva za spalni prostor ne bi smela predstavljati neprijetnega opravka, kljub temu pa se je med izdelki, ki so na voljo na tržišču, včasih težko odločiti.

moderne-spalnice-po-meri

Najboljšo rešitev predstavlja izdelava spalnice po meri. Ne samo, da taka rešitev predstavlja maksimalno izkoriščenost vsakega kotička. Prostor za počitek je točno takšen, kot ga vsak uporabnik potrebuje in želi. Pri tem pa pohištvo narejeno po meri cenovno ne odstopa od pohištva serijske proizvodnje, za svojo ceno pa nudi pa neprimerno več kvalitete in zadovoljstva.Moderne spalnice so minimalistično opremljene, a hkrati maksimalno funkcionalne

Moderne spalnice s svojo opremo na dolgi rok zagotavljajo zadovoljstvo, saj ustvarijo udoben, stilski in praktičen prostor, hkrati pa izboljšajo kakovost spanja. Ključ do zadovoljstva ni prostor, natrpan s priljubljenim pohištvom, temveč minimalistična oprema, ki v prostor podaja osebnost in toplino. Tako naj opremljanje spalnice zajema predvsem udobno posteljo in prostorno garderobno omaro ter nočno omarico. Če prostor omogoča postavitev dodatne komode, pa je oaza počitka lahko opremljena tudi s tem kosom pohištva.


Izbira postelje je ključnega pomena, pri tem pa je dobro upoštevati kriterije velikosti in sloga
ter seveda ceno. A treba se je zavedati, da poceni postelja svojih bistvenih funkcij, kot sta
blagodejni učinek na hrbtenico in krepčilen spanec, ne bo opravljala prav dolgo.

moderne-spalnice

Pri opremljanju modernih prostorov za počitek je pomembno vključiti tudi shranjevalne elemente, kot so garderobne omare za spalnico, regali, komode in nočne omarice, za shranjevanje oblačil, obutve in različnih drobnarij. Pri izbiri omare za spalnico je potrebno misliti predvsem na videz in velikost shranjevalnega prostora. Odločitev pa lahko olajšajo tudi nekateri drugi kriteriji, kot so na primer način montaže, material, iz katerega je določen kos pohištva izdelan in seveda prostor, ki ga pohištvo zavzame. Spalnice namreč navadno niso ravno zelo prostorne.Pohištvo po meri zadovolji še tako zahtevne želje kupca

Pohištvo po meri je najbolj optimalna oprema vsakega prostora, saj zadovolji potrebam naročnika ter se prilagodi obstoječemu prostoru. V Mizarstvu Avbelj prisluhnejo še tako zahtevnim željam stranke. Glede na želje se prilagodijo in izdelajo pohištvo v minimalističnem modernem ali pa tradicionalnem stilu, po potrebi pa tudi svetujejo in pomagajo poiskati najboljšo rešitev za zadovoljstvo kupca.

Glede na dolgoletne izkušnje in sodobne trende opremljanja doma pomagajo vsakemu posamezniku najti estetsko dovršeno in ekonomično izdelavo vsakega kosa pohištva. Zgodba se seveda začne pri pogovoru s stranko, ki predstavi svojo vizijo, kako naj bi izgledala oprema spalnega ali drugega prostora ter uskladitev glede materialov, barve, postavitve in podobno.

Sledi 3D izris, s katerim si naročnik lažje predstavlja, kako bo izgledal opremljen prostor in pomisli morda še na morebitne prilagoditve in spremembe. Šele ko je dosežena popolna uskladitev, se začne izdelava pohištva po naročilu.

kuhinjsko-pohistvo-po-meri


Vgradne omare za spalnice – funkcionalne in čudovite na pogled

Vgradne omare za spalnice so izdelane še posebej skrbno in preudarno, saj se morajo popolnoma prilegati razpoložljivemu prostoru in željam stranke. Po skrbni izmeri sledi načrtovanje in prilagajanje potrebam, pri tem se lahko doda poljubno število predalov, fiksnih ali izvlečnih polic, polic za čevlje, palic za obešanje oblačil in podobno. Za boljšo preglednost in osvetljenost notranjosti poskrbi vgrajena osvetlitev, ki se prižge samodejno s pomočjo senzorjev. Za primerljivo ceno serijsko izdelanega pohištva dobi stranka vsekakor neprimerljivo optimalnejši prostor za shranjevanje.

vgradne-omare-za-spalnico

Seveda pa je pomemben tudi zunanji izgled omare. Za to poskrbi bogata paleta barv in materialov. Tudi pri zapiranju in odpiranju vrat so možnosti za izvedbo velike, od tako imenovanih drsnih vrat, pa do vse bolj priljubljenega tip-on sistema, kjer na vratih ni nobenih kljuk, temveč se odpirajo in zapirajo samo s pritiskom na vrata. Seveda pa je možna izvedba čisto na klasični način s kljuko ali izrezljanim utorom. Marsikdo se odloči še za vgrajeno ogledalo na vratih, kar vizualno odpre in poveča prostor.


Sodobni trendi, kakovostni materiali in bogate izkušnje, vse to je Mizarstvo Avbelj iz Ljubljane

Pri izdelavi odličnega pohištva po meri uporabljajo zanesljivo in kvalitetno okovje avstrijskega proizvajalca Blum, ki ima kar petletno garancijo. Po željah naročnika lahko vgradijo različne LED trakove s senzorji za prižig. Predali imajo vodila, ki omogočajo mehko zapiranje in tako še dodatno poskrbijo za mir in prijetno vzdušje v spalnem prostoru, zagotovijo pa tudi daljšo življenjsko dobo pohištva. Z izbiro različnih vrst materialov in barv je vsak izdelan kos opreme unikat, optimalno prilagojen načinu življenja in izrabe prostorov stranke.

Poleg načrtovanja, izdelave in dostave, je seveda ključnega pomena pravilna in kvalitetna montaža naročenega pohištva, za kar prav tako poskrbijo zaposleni v Mizarstvu Avbelj. Dolgoletna tradicija in številne reference pričajo o odgovornem pristopu do izdelave najboljšega pohištva za opremo vsakega stanovanja. Priporočajo se za obisk spletne strani, kjer lahko oddate povpraševanje, prijazno osebje pa vam bo pomagalo, da se boste v svojem domu počutili še bolj domače in udobno.