Stoli za jedilnico in jedilne mize: prodaja jedilne garniture

Stoli za jedilnico naj bodo izbrani premišljeno in tako, da se bodo skladali z ostalo opremo v vaši kuhinji in jedilnici. Veliko je ponudnikov stolov za jedilnico in jedilnih miz, le malokdo pa se lahko pohvali z vrhunsko ponudbo, kakršno smo za vas pripravili v podjetju Maros d. o. o. Že od leta 1990 se ukvarjamo s prodajo pohištva vodilnih evropskih proizvajalcev. Naša ponudba, poleg stolov za jedilnico, jedilnih miz in jedilnih garnitur zajema tudi prodajo sedežnih garnitur, kuhinj, pohištva za dnevne sobe in spalnice, otroške sobe, pisarne, vrtnega pohištva in dodatkov za dom. Vabimo vas, da nas obiščete v enem izmed naših prodajnih salonov. Ponudbo stolov za jedilnico in jedilnih miz si lahko ogledate v salonih v Ljubljani, Celju ali Slovenski vasi pri Brežicah, prav tako pa si jo lahko ogledate na naši spletni strani oziroma v spletnih katalogih. Veselimo se vašega obiska v našem salonu, kjer vam bomo tudi z veseljem svetovali pri izbiri in nakupu jedilne garniture za jedilnico.

Stoli za jedilnico

Mize in stoli za jedilnice


Ponujamo vam pestro izbiro miz in stolov za jedilnico, ki so na voljo v različnih dizajnih in stilih. Stoli za jedilnico so natančno izdelani iz najbolj skrbno izbranih materialov. Pohvalijo se lahko z vrhunsko kvaliteto in dolgo življenjsko dobo. Kakšne stole za jedilnico iščete? Moderne? Klasične? Barske? Vse imamo. Tudi jedilne mize iz naše ponudbe so kvalitetne in izdelane iz trpežnih materialov, ki so bili med izdelavo skrbno oblikovani in obdelani. Na naši spletni strani si lahko ogledate celotno ponudbo miz in stolov, prav tako pa vas vabimo, da si ogledate jedilnice in dodatke za dom.

Prodaja jedilnih miz vrhunske kvalitete


Potrebujete novo jedilno mizo pa ne veste, kje bi jo kupili? Ne najdete ustreznih dimenzij za vašo novo mizo za jedilnico ali pa ne najdete želene oblike? Maros d. o. o. je pravi naslov za vas, saj vam nudimo mize za jedilnice vrhunske kvalitete, ki se bodo odlično podale v vsak prostor. Kvaliteta izdelave miz je vrhunska, dizajn dovršen. Glede na to, v kakšnem stilu želite opremiti jedilnico, lahko izbirate med različnimi modeli in dizajni, oblikami in dimenzijami. Za manjše jedilnice so na voljo manjše dimenzije miz različnih oblik, od okroglih in ovalnih pa vse do pravokotnih. Na voljo so tudi raztegljive mize, ki bodo poskrbele, da udobje tudi takrat, ko boste gostili svojo družino in prijatelje. Naša ponudba jedilnih miz priznanih proizvajalcev Calligaris, Catallan Italia, Tonin Casa in Miniforms je bogata.

jedilne mize in stoli

Stoli za jedilnico za moderne in klasične jedilnice


K estetsko dovršeni jedilni mizi se bodo odlično podali tudi naši stoli za jedilnico, ki se lahko pohvalijo z vrhunskim dizajnom in kvaliteto. Stoli za jedilnico so zelo udobni, zato boste lahko na njih ure in ure sedeli, ne da bi vas bolel hrbet. Na njih boste lahko brezskrbno uživali ob druženju za jedilno mizo. Stoli za jedilnico so na voljo v različnih dizajnih, barvah in materialih, kar pomeni, da jih lahko popolnoma prilagodite prostoru, kjer se bodo nahajali. Prodaja stolov za jedilnico poteka v naših salonih v Ljubljani, Celju in Slovenski vasi, pred nakupom pa si jih lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Ponujamo vam vrhunske stole za jedilnico proizvajalcev Calligaris, Tonin Casa in Miniforms.

Barski stoli bodo obogatili vaš prostor


Poleg stolov in miz za jedilnico pa se v naši ponudbi nahajajo tudi barski stoli, ki se bodo odlično podali v vsak jedilni prostor in kuhinjo. Izbirajte med različnimi modeli, barvami in dizajni. Barski stoli za jedilnico so udobni in prilagodljivi. Oglejte si našo ponudbo na spletu ali pa nas obiščite v salonu pohištva. Več na:http://www.maros.si/sl/